• Mononews TV

    Το Forbes διερευνά: Γιατί η Kylie Jenner δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος;

    • NewsRoom

    Για περισσότερο από μια δεκαετία μέσα στη δόξα και τα πλούτη, η περιβόητη οικογένεια των Kardashian/Jenner καταφέρνει είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο να γίνεται πάντα το επίκεντρο της προσοχής.

    Αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ενοχλούνται ή δυσανασχετούν για την διασημότερη οικογένεια της Αμερικής, ένα είναι αδιαμφισβήτητο: είναι μια μηχανή χρήματος.

    Με ό,τι και να καταπιαστούν, αυτό τους αποφέρει τεράστιο κέρδος κάτι που εξάπτει το ενδιαφέρον ακόμα και των επικριτών τους.

    Πρόκειται για πέντε αδελφές – χρυσορυχείο, για τις οποίες υπάρχουν άπειρα άρθρα, podcasts, ακόμα και βιβλία, που μιλούν για τον δρόμο τους προς τη δόξα και την περιουσία που έχουν αποκτήσει. Ωστόσο κανείς δεν ενδιαφέρεται περισσότερο για το θέμα των χρημάτων όσο οι ίδιες οι Kardashians.

    Πρόσφατα, το Forbes «ξεσκέπασε» την υποτιθέμενη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο Kylie Jenner, η οποία τελικά όπως όλα δείχνουν δεν έχει τόσα λεφτά στον τραπεζικό της λογαριασμό όσα υποστηρίζει ότι έχει.

    Μάλιστα, το Forbes υπονοεί ότι η οικογένεια των Kardashian/Jenner επιχειρεί κάθε χρόνο με κάθε τρόπο να «σκοράρει» υψηλότερες θέσεις στην ετήσια λίστα με τα έσοδα των celebrities, κάτι που μαρτυρά τη δίψα και το ζήλος τους να κυνηγούν την πρωτιά.

    Κάποια στιγμή, όμως, η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια και όλα δεν είναι όπως φαίνονται…



    ΣΧΟΛΙΑ