• Food

    Πεντανόστιμο παγωτό μερέντα


    Δυσκολία: Εύκολο
    Χρόνος: 30 λεπτά
    Κόστος: Φθηνό
    Τύπος: Καθημερινό

    Υλικά:
    500 γρ κρέμα γάλακτος
    250 γρ . μερέντα
    25 γρ άχνη ζάχαρη

    Εκτέλεση:

    Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ.

    Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Όσοι προτιμούν τις λιγότερο γλυκές γεύσεις, μπορούν να παραλείψουν αυτό το βήμα.

    Προσθέτουμε τη μερέντα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.

    Βάζουμε το μείγμα σε μπολ στην κατάψυξη.

    Το χτυπάμε ανά μισή ώρα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 4-5 φορές.

    Πηγή: www.tasty-day.gr



    ΣΧΟΛΙΑ