Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Architecture & Design

Diles & Rinies Luxury hotel villas: Πολυτελείς βίλες υψηλής αισθητικής με θέα το Αιγαίο (18 pics)

Οι Diles & Rinies είναι ένα συγκρότημα με συνολικά οκτώ βίλες υψηλής αισθητικής, φιλικές προς το περιβάλλον, ιδανικές για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια, οι οποίες ξεπροβάλλουν διακριτικά μέσα σε μία έκταση 10 στρεμμάτων, φυτεμένων με ελαιόδεντρα, αμπέλια, λουλούδια και βότανα και προσφέρουν στον επισκέπτη την αίσθηση απόλαυσης όλων των ανέσεων ενός ευρύχωρου σπιτιού μαζί με τα οφέλη του ξενοδοχειακού service. Eκεί, ο ταξιδιώτης μπορεί να ανακαλύψει τη γοητεία της λιτής πολυτελείας, του διακριτικού service και της ιδιωτικότητας.

Με θέα στη θάλασσα, πισίνα υπερχείλισης με Bar-Restaurant, γκαλερί Τέχνης και wellness kiosk, το Diles & Rinies φαίνεται πως κάνει τη διαφορά και αλλάζει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στα ταξίδια πολυτελείας στην Ελλάδα. Και αυτό διότι πέρα από μοναδικές ανέσεις, προσφέρει στον επισκέπτη ένα σύνολο εμπειριών που αναβαθμίζουν τη διαμονή του.

Πράγματι, η διαμονή στις κατοικίες του Diles & Rinies Resort στην Τήνο με το μεσογειακού στυλ και τις vintage πινελιές, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Αξίζει απλώς να σημειώσουμε πως κάθε βίλα, περιβάλλεται από ιδιωτικό κήπο και βεράντες, ορισμένες βίλες έχουν και ιδιωτική πισίνα, και όλες οι κατοικίες διαθέτουν barbeque, χώρο στάθμευσης, δωρεάν Wi-Fi, wireless speaker, επίπεδη τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, κλιματισμό, τζάκι και θερμαντικά σώματα. Συνιστά δε μία ιδανική επιλογή για οικογένειες, με το babysitting, τον αναγκαίο εξοπλισμό για παιδιά, τις δραστηριότητες, το εστιατόριο με τη γευστική Μεσογειακή κουζίνα να αποτελούν μερικά από τα προνόμια που μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαμβάνουν εκεί.

Πέρα από έναν καλαίσθητο προορισμό διαμονής, το Diles & Rinies με το ατμοσφαιρικό MOONRISE cuisine restaurant – bar, προσφέρει και μία ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες του οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ευχάριστο δείπνο με δημιουργική Μεσογειακή κουζίνα και απέραντη θέα στο Αιγαίο. Την ίδια ώρα, «κερδίζει» και σε ό,τι αφορά στο κομμάτι των εμπειριών φιλοξενίας, με άριστες υπηρεσίες υποδοχής και το έμπειρο προσωπικό του να είναι πρόθυμο να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε ανάγκη του επισκέπτη. Δεν είναι τυχαίο το ότι συνιστά μία εξαιρετική επιλογή για εκδηλώσεις αλλά και το ιδανικό σκηνικό για έναν αξέχαστο γάμο, βάπτιση, ένα ξεχωριστό πάρτι ή μία εταιρική εκδήλωση.

 

ΠΗΓΗ: CNN Greece

Diles&Rinies