Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Στην Πειραιώς η ειδική διαχείριση της Axon

Θωμάς Λιακουνάκος

Θωμάς Λιακουνάκος

Εξελίξεις για τη Euromedica και, κατά προέκταση, και για το fund Farallon σηματοδοτεί η υπαγωγή της εταιρείας Axon Συμμετοχών του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης κατόπιν αιτήματος της Τράπεζας Πειραιώς. 

Το επόμενο βήμα πλέον, μετά τη σχετική απόφαση του Πρωτοδικείου, είναι η απογραφή των περιουσιακών στοιχείων της Axon, ώστε να προχωρήσει η ρευστοποίηση της εταιρείας.

Όμως, η εκποίηση του 47,62% που κατέχει η Axon στη Euromedica θα φέρει, αναπόφευκτα, αλλαγές και στη δεύτερη, όπως και στο fund Farallon Capital που έχει εξαγοράσει δάνεια της Euromedica ονομαστικής αξίας άνω των 200 εκατ. ευρώ και κατέχει το 17,5%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα παρέμβαση Θ. Λιακουνάκου για τη Euromedica: «Τα αρπακτικά του Farallon θα μας βρουν απέναντί τους στις δικαστικές αίθουσες»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θωμάς Λιακουνάκος στο mononews: «Δεν θα τους αφήσουμε να κλέψουν την περιουσία των άλλων μετόχων της Euromedica»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θ. Λιακουνάκος: Το δικαστικό «μπλόκο» στο Farallon για τα δάνεια της Euromedica και το «πρόεδρε είσαι μάγκας…»