• Business

    Γ. Παπαλεξανδράτος: Στην κορυφή μιας πολυεθνικής

    • NewsRoom


    Ένας Έλληνας στην κορυφή μιας πολυεθνικής. Πριν από λίγες ημέρες ο όμιλος Ethos Consulting Group η έδρα του οποίου είναι στο Denver των ΗΠΑ , ανακοίνωσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Παπαλεξανδράτος προάγεται και στη θέση Οργανωτικού Συμβούλου. Με την προαγωγή αυτή, αναγνωρίζονται οι ικανότητές του στην αύξηση των εσόδων και στην επέκταση του ομίλου. Ο Γ. Παπαλεξανδράτος, είχε υπό την επίβλεψη του 11 θέσεις συνεργατών στις ΗΠΑ, ενώ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους πελάτες, καθώς και από την βιομηχανία του marketing γενικότερα, για την ικανότητά του να πετυχαίνει στο ακέραιο τα επιθυμητά αποτελέσματα.

    “Αυτή η προαγωγή, είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνω τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου όλα αυτά τα χρόνια», λέει ο Παπαλεξανδράτος, «Είναι τιμή για μένα να είμαι σε μια τόσο σημαντική θέση».

    O Γιώργος Παπαλεξανδράτος και η ομάδα του
    O Γιώργος Παπαλεξανδράτος και η ομάδα του

    Ποιος είναι ο Γ. Παπαλεξανδράτος

    Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ φοίτησε στο University of Richmondin στη Virginia, απ’ όπου πήρε πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.Ξεκίνησε την καριέρα του στην Washington και έχει δουλέψει σε θέσεις ισχύος σε Maryland, Tennessee, Pennsylvania, και τώρα στο Denver και το Colorado.

    Εκτός από την ανάπτυξη της δικής του εταιρείας, βοήθησε στο να ανοίξουν πολλές άλλες θυγατρικές. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Διευθύνων Σύμβουλος, έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την συνέπεια που τον διακρίνει, την αύξηση των εσόδων καθώς και για την συμβολή του στην γενικότερη ανάπτυξη.

    Ο Παπαλεξανδράτος θεωρεί επίσης σημαντική, τη συμβολή στο κοινωνικό σύνολο.

    Η ομάδα της Ethos δαπανά αρκετό χρόνο και χρήμα για φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ πρόσφατα, ο ίδιος ταξίδεψε στη Βραζιλία ως μέλος της ιατρικής αποστολής που παρέχει βοήθεια σε οικογένειες και παιδιά που το είχαν ανάγκη.



    ΣΧΟΛΙΑ