Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Tiffany & Co: Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση είναι βγαλμένη από παραμύθι (video)

Ένα σουρεαλιστικό σκηνικό δημιούργησε η εταιρεία κοσμημάτων Tiffany & Co. για την χριστουγεννιάτικη καμπάνια της. Στην διαφήμιση που κυκλοφόρησε, με τίτλο «Believe in Dreams», πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Zoë Kravitz ως πωλήτρια σε κατάστημα κοσμημάτων της Tiffany, που δουλεύει μέχρι αργά το βράδυ. Ξαφνικά, όλα αλλάζουν και η Zoe «προσγειώνεται» σε ένα εργαστήριο που φτιάχνονται δώρα.

Οι Xiao Wen Ju, Karen Elson and Maye Musk συνοδεύουν την Kravitz σε αυτό το ταξίδι, το οποίο καταλήγει σε ένα tea party, με οικοδέσποινα το πασίγνωστο μοντέλο Naomi Campbell. Στο backround του βίντεο ακούγεται το κλασσικό και αγαπημένο τραγούδι των Aerosmith «Dream On».

Ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος της Tiffany, Reed Krakoff, μιλώντας για την καμπάνια αυτή δήλωσε: «Η περίοδος των διακοπών είναι μια εποχή του χρόνου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εμπνεόμαστε περισσότερο από ποτέ από το όνειρο. Στην Tiffany δουλεύουμε για να δημιουργήσουμε μαγεία και ομορφιά σε κάθε κομμάτι. Δημιουργήσαμε αυτήν την διαφήμιση για να ζωντανέψουμε την τέχνη μας και να παρουσιάσουμε το χριστουγεννιάτικο  πνεύμα των της Tiffany».

https://youtu.be/mX9IqRlUHD8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η νέα καμπάνια του οίκου Burberry μας ταξιδεύει στις βρετανικές χριστουγεννιάτικες παραδόσεις (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια ματιά στην μοναδική boutique της Chiara Ferragni στο Παρίσι (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι κοινό έχουν τα λογότυπα των κορυφαίων brand της μόδας