Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Marc Jacobs: H νέα, προσιτή σειρά που υπόσχεται μοναδικό στυλ!

Μαρκ Τζέικομπς

Η νέα συλλογή του Μαρκ Τζέικομπς

Μια νέα, πιο προσιτή σειρά ρούχων μόλις κυκλοφόρησε ο επιτυχημένος δημιουργός Μαρκ Τζέικομπς.

Τέσσερα χρόνια μετά το τέλος της επωνυμίας Marc By Marc Jacobs, ο σχεδιαστής ξεκινά μια νέα έκδοση της επωνυμίας του, αυτήν τη φορά με τίτλο «The Marc Jacobs», στοχεύοντας να απευθυνθεί σε ευρύτερο κοινό.

Η νέα σειρά πήρε το όνομά της από τον λογαριασμό του σχεδιαστή στο Instagram, @ themarcjacobs και πρόκειται να περιλαμβάνει πλήθος κομματιών, όπως ready to wear, τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ. Βασικό χαρακτηριστικό της νέας αυτής σειράς είναι να ενθαρρύνει την ατομικότητα, σε ό,τι αφορά στο προσωπικό στυλ.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δημιουργός, Μαρκ Τζέικομπς, σχετικά με το όραμα για τη νέα σειρά, εξήγησε: «Θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τις συλλογές που κάνουμε ήδη. Τα κομμάτια αυτής της συλλογής είναι πράγματα που θα μπορούσατε να φορέσετε με τον δικό σας τρόπο. Εδώ ενθαρρύνουμε περισσότερο το προσωπικό styling, παρά την επιλογή ενός ολοκληρωμένου runway look».

Σύμφωνα με το WWD, βασική έμπνευση του σχεδιαστή γι’ αυτή τη νέα σειρά αποτέλεσαν τα κομμάτια μέσα από το αρχείο του, συμπεριλαμβανομένης της grunge συλλογής του για την άνοιξη / καλοκαίρι του 1993 για τον Perry Ellis, η οποία προκάλεσε την απόλυσή του.

Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι η νέα σειρά θα περιλαμβάνει συνεργασίες με φίλους του σχεδιαστή, όπως μια capsule συλλογή από καπέλα και headbands με τον Stephen Jones.

Η νέα συλλογή του Μαρκ Τζέικομπς

Tέλος, προβλέπεται να υπάρχει και μια συλλογή από κομμάτια με το όνομα m.archives, τα οποία θα είναι εμπνευσμένα από ρούχα και αξεσουάρ από τις προσωπικές ντουλάπες του Jacobs και της ομάδας του.