210803132145_mononewsLogo_Wh

Αλίκη Παληού

Αλίκη Παληού, Πρόεδρος ΔΣ της Performance Shipping

Η Αλίκη Παληού είναι μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Performance Shipping Inc, ενώ ο σύζυγος της Ανδρέας Μιχαλόπουλος, έχει αναλάβει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ενώ εργάστηκε ως Διευθύντρια της εταιρείας από τον Φεβρουάριο του 2020.

Επίσης, έχει διατελέσει Διευθύντρια, Αντιπρόεδρος και Ταμίας της Unitized Ocean Transport Limited από τον Ιανουάριο του 2020.

Από το 2010 έως το 2015 εργάστηκε ως Διευθύντρια και Ταμίας της Alpha Sigma Shipping Corp.

Η Αλίκη Παληού σπούδασε Θεατρικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στο Καντέρμπουρυ του Ηνωμένου Βασιλείου και απέκτησε μεταπτυχιακό στη Σκηνογραφία στο Central Saint Martins School of Art and Design στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Το 2005 αποφοίτησε με άριστα από την Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα. Είναι κόρη του εφοπλιστή Συμεών Παλιού και είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Μιχαλόπουλο.

Επισημαίνεται ότι τα πλοία της Performance Shipping Inc. απασχολούνται κυρίως σε βραχυπρόθεσμες ναυλώσεις με κορυφαίες εταιρείες ενέργειας και μεταφορείς. Από τις 15 Δεκεμβρίου 2020, η εταιρεία κατέχει και διαχειρίζεται πέντε δεξαμενόπλοια.

Μέσα στους στόχους της ναυτιλιακής είναι η στρατηγική διαχείριση, που περιλαμβάνει επίσης, μεταξύ άλλων, τον εντοπισμό, την αγορά, τη χρηματοδότηση και την πώληση πλοίων. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η φήμη της ομάδας διαχείρισης της εταιρείας στη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία ενισχύουν την αξία των μετόχων, παρέχοντας ευκαιρίες προμήθειας για αγορές και πωλήσεις πλοίων, εξαγορές νεότευκτων, ναυλώσεις και συμφωνίες χρηματοδότησης.

Επιστροφή στα άρθρα

Ετικέτες:

Αλίκη Παληού

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: