ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πάτησε την πρώτη αντίσταση των 2050 μονάδων ο γενικός δείκτης του Χ.Α. με τις τράπεζες να παίρνουν μπρος. Με κέρδη πάνω από 3% η Πειραιώς, πάνω από 2% η ΕΤΕ που ξαναβλέπει την περιοχή των 13 ευρώ, 1,7% η Eurobank και 1% η Άλφα, στα 3,45 ευρώ. Πρόκειται για συγχορδία ανόδου τραπεζών και των άλλων blue chips.
Πάνω από 4% τα κέρδη για την Aegean στα 13,90 ευρώ, κοντά στο 1% η άνοδος για την ΔΕΗ, πάνω από 1% τα κέρδη για την Βιοχάλκο με την θυγατρική της Ελβάλχαλκόρ να γράφει νέα ιστορικά υψηλά κινούμενη προς τα 3,50 ευρώ και την αγορά να προεξοφλεί placement.
Άνοδος στα 41,70 και κέρδη 1,26% για την Coca Cola, πάτησαν τα 8,09 ευρώ τα ΕΛΠΕ μετά το πρόσφατος placement στα 7,55, περιοχή που δεν είδε τελικά ποτέ, πάνω από 1% το Jumbo, ενώ σε θετικό μοτίβο κινούνται ΟΠΑΠ και ΟΤΕ. Καλό το κλίμα και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια μετά τη χθεσινή νέα αντίδραση της Wall. Πάνω από 111 εκατ. ευρώ οι συναλλαγές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλεξάνδρα Νίκα: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη βάφτιση του Βασίλη
- Τι σημαίνουν οι μεταβολές στην τιμή του χρυσού: Από ασφαλές καταφύγιο σε meme stock;
- Παπαθανάσης: Στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής
- Η ΔΕΠΑ Εμπορίας στο επίκεντρο της ενεργειακής επανεκκίνησης της Ευρώπης