Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 10 Ιανουαρίου)

0

Το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αναπάντεχα δυσάρεστα γεγονότα, οξυθυμία και επαναστάσεις χωρίς αιτία. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οφείλουν να προετοιμαστούν και συγκρατηθούν. Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Είναι υπέροχη ημέρα για εσάς. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι τα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν. Φροντίστε να έχετε καλή επικοινωνία. Ασχοληθείτε με πολλά. Θα έχετε έμπνευση και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για γράψετε τις ιδέες σας.

Αντί να προσέχετε και να πρoστατεύετε ότι έχετε είναι καλή ημέρα να βρείτε κάτι νέο. Πηγαίνετε πιο μακριά. Προχωρήστε πέρα από τα συνήθη όριά σας. Θα έχετε υποστήριξη. Πρέπει να κάνετε τα πρώτα βήματα.

Ταύρος

Μην αποθαρρυνθείτε αν σας φαίνεται ότι όλοι έχουν μερίδιο επιτυχίας εκτός από εσάς. Θα έρθει η ώρα σας αλλά μάλλον δεν θα είναι σήμερα. Ενώ θέλετε να βυθιστείτε στην τρυφερότητα και την ευαισθησία οι άλλοι μπορεί να θέλουν να ταξιδέψουν σε φανταστικούς κόσμους. Μπορείτε να δραπετεύσετε μέσα στον δικό σας κόσμο αλλά μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι δεν ακολουθήσουν.

Ευθυγραμμιστείτε με εκείνους που δεν φοβούνται την αποτυχία. Είναι σημαντικό να έχετε τέτοια άτομα πλάι σας αντί για απέναντί σας. Το να έχετε τέτοια άτομα στην ομάδα σας σας δίνει δύναμη ώστε να βελτιώσετε τους πόρους σας.

Δίδυμοι

Κάντε χώρο για μεγάλες συζητήσεις με καλούς φίλους. Είναι μια σημαντική ημέρα για να έρθετε σε επαφή με άτομα που αγαπάτε. Να είστε χαλαροί και γεμάτοι ενέργεια. Φροντίστε η παρουσία σας να γεμίσει με φως κάθε δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε. Ο κόσμος είναι η σκηνή σας. Παίξτε τον ρόλο που αγαπάτε περισσότερο, να είστε ο εαυτός σας.

Μπορεί να αποθαρρυνθείτε από αυτούς που βάζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα πάνω από τις θεμελιώδεις αξίες, την αξιοπρέπεια και την ευγένεια. Μην κρίνετε αυτά τα άτομα. Αποδεχθείτε το ποιοι είναι και επικεντρωθείτε στον δικό σας χαρακτήρα.

Καρκίνος

Μπορεί να είστε αυτοί που θα χαλάσουν το party σήμερα εκτός και κάνετε κάτι για να αλλάξετε την σοβαρή σας διάθεση. Η σημερινή ημέρα είναι για χαλαρές, κοινωνικές δραστηριότητες και χαρούμενες στιγμές με φίλους. Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα δεν φαίνονται λογικά. Μερικές φορές είναι η πιο άσχημη πορεία που φέρνει το καλύτερο αποτέλεσμα. Μην απορρίπτετε το περίεργο.

Η ενέργειά σας ταιριάζει πολύ καλά με των άλλων και θέτει τις βάσεις για θετικές σχέσεις με τους γύρω σας. Θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε οτιδήποτε και αν κάνετε. Η αυτοπεποίθησή σας είναι έντονη και η φυσική σας κατάσταση καλή.

Λέων

Κάτι λείπει σήμερα. Οι άλλοι θα στραφούν σε εσάς για απαντήσεις. Τα καλά νέα είναι ότι θα τις έχετε έτοιμες. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Οι πληροφορίες και οι νέες ιδέες υπάρχουν γύρω και ίσως εσείς κληθείτε να τις βάλετε σε τάξη. Μην φοβάστε να προχωρήσετε. Μπορεί αυτό να απαιτείται.

Να είστε πιο επιθετικοί με τα άτομα που συναντάτε αλλιώς θα παραμεριστείτε και θα καταλήξετε να είστε πιόνι στο παιχνίδι κάποιου άλλου. Η ενέργειά σας είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα.Να είστε επικεντρωμένοι στον εαυτό σας.

zodia2Παρθένος

Μπορεί να έχετε προβλήματα αν προχωρήσετε πολύ βαθιά σήμερα. Να είστε χαλαροί και ανάλαφροι αν μπορείτε. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να κάνετε κάτι τόσο περισσότερα εμπόδια θα συναντάτε. Τα πράγματα θα ρέουν εύκολα αν είστε πρόθυμοι να τα αφήσετε. Παραδώστε τον έλεγχο και αφήστε την ενέργεια να σας οδηγήσει.

Θα χρησιμοποιήσετε περισσότερη ενέργεια προσπαθώντας να αποφύγετε μια αντιπαράθεση από το να την είχατε αντιμετωπίσει τελικά. Όσο και να μην σας αρέσει η δυσαρμονία με τους γύρω σας, μάλλον σήμερα θα είναι απαραίτητη.Αντιμετωπίστε τα δύσκολα θέματα.

Ζυγός

Αφήστε χώρο στο περιπετειώδες πνεύμα σας να αναπνεύσει. Είναι καλή στιγμή να αγκαλιάσετε και να εκφράσετε τα όνειρά σας. Σημειώστε τα, μιλήστε με τους άλλους, φωνάξτε τα. Η επικοινωνία και οι πληροφορίες είναι τα σημαντικά στοιχεία σήμερα. Τα πράγματα μπορεί να κινούνται γρήγορα οπότε να είστε σε εγρήγορση. Τα καλύτερη πράγματα στην ζωή μπορεί να έρθουν απότομα.

Σταματήστε να προσπαθείτε να σώσετε ένα παλιό σχέδιο ή μια δουλειά που δεν βολεύει πια. Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε κάτι νέο. Μην φοβάστε να ψάξετε για νέα δουλειά. Δεν έχει νόημα να μένετε σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί απόλυτα.

Σκορπιός

Σταματήστε τα σχέδια και ξεκινήστε την δράση. Μπορεί να υπάρχει πίεση να αφήσετε την καθημερινότητά σας και να κάνετε κάτι απότομο. Αν και αυτός μπορεί να μην είναι ο συνηθισμένος τρόπος που λειτουργείτε, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνετε όμως. Αφήστε το μυαλό σας να εξερευνήσει νέα μονοπάτια. Μαζέψτε τα κομμάτια ενός παλιού ονείρου που κρέμονται.

Είστε σε καλή θέση. Αγκαλιάστε το περιπετειώδες πνεύμα σας και χρησιμοποιήστε το σε ένα τομέα εργασίας ή μελέτης που αγαπάτε. Γυρίστε σελίδα. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τα αποτελέσματα.

Τοξότης

Η απάντηση σήμερα είναι ναι. Εξερευνήστε, επεκτείνετε το μυαλό σας όσο πιο μακριά μπορείτε. Δεν υπάρχει λόγος να είστε δεμένοι με την πραγματικότητα. Μην περιορίζεστε. Πάρτε τον χρόνο σας και απολαύστε τον ουρανό και τα σύννεφα. Οι πληροφορίες που δέχεστε θα είναι πολύ χρήσιμες στο κυνήγι της υλοποίησης των ονείρων σας.

Κάποιος θα σας πιέσει να κάνετε κάτι εξαιρετικά γρήγορα. Στην αρχή μπορεί να θυμώσετε με αυτή την απαίτηση. Ο ρυθμός σας είναι πιο αργός και σταθερός. Προσαρμοστείτε. Η ταχύτητα θα τύχει μεγαλύτερης εκτίμησης από την ποιότητα.

Αιγόκερως

Σήμερα πρέπει να δράσετε σε τομείς όπου συνήθως είστε σιωπηλοί. Όσο πιο πολύ εξερευνάτε τόσο πιο ασφαλείς θα αισθάνεστε στην πραγματικότητα. Να είστε σίγουροι για τα όνειρά σας. Σήμερα είναι μια ημέρα να συνδεθείτε με τους άλλους για πράγματα που σας δίνουν απόλαυση. Δράστε. Απολαύστε. Έχετε ότι χρειάζεστε για να γίνει η αρχή και να ξεκινήσουν να λειτουργούν όλα για εσάς.

Προχωρήστε μπροστά σήμερα χωρίς να κοιτάτε πίσω. Οι πράξεις σας μπορεί να φαίνονται απερίσκεπτες στους άλλους αλλά μην ανησυχείτε. Αυτοί θα μετανιώσουν στο τέλος όταν θα έχετε κατακτήσει τον κόσμο και αυτοί δεν θα έχουν επιτύχει τίποτα.

Υδροχόος

Υπάρχει μια χαλαρή και θετική αύρα στην ημέρα όπου εσείς μπορείτε να εκμεταλλευθείτε. Θα δείτε ότι υπάρχει μια ατμόσφαιρα γεμάτη από την ενέργεια των ονείρων που σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε και να επιτύχετε περισσότερα. Αδράξτε ευκαιρίες αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν δράτε βάση λάθος πληροφοριών.

Έχετε το κίνητρο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια καινούργια περίοδο στην δουλειά σας. Δεν είναι καιρός να βρίσκετε δικαιολογίες. Τώρα είναι καιρός να δράσετε. Μην ανησυχείτε για το τι θα σκεφθούν οι άλλοι για εσάς ή το σχέδιό σας. Απλά προχωρήστε.

Ιχθύες

Μην τα παίρνετε όλα σοβαρά σήμερα. Πιστέψτε ότι τα καλύτερα σχέδια είναι αυτά που δεν θα κάνατε αρχικά. Να είστε ανοιχτοί στην επικοινωνία σας και μην απορρίπτετε τίποτα. Να ονειρεύεστε και μην περιορίζεστε με το να σκέπτεστε ότι οι ιδέες σας δεν έχουν τελικά βάση στην πραγματικότητα.

Η αναποφασιστικότητα που έχετε αισθανθεί τις προηγούμενες ημέρες έχει φύγει εντελώς και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Σήμερα είναι η ημέρα να ξεκινήσετε με ένα σχέδια. Προχωρήστε. Κάντε τα απαραίτητα πρώτα βήματα. Είστε σε νέο σημείο εκκίνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Τραυματίστηκε αστυνομικός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα λευκά και με ισχυρό παγετό η Αθήνα- Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τι θα συμβεί στο Mega;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here