• What's happening

    Οργασμός: Περισσότερη διάρκεια, περισσότερη απόλαυση


    Θέλετε να απολαμβάνετε τον…οργασμό για περισσότερη ώρα; Σύμφωνα με την Έμιλι Ναγκόσκι, συγγραφέα του βιβλίου  «Come As You Are: the Surprising New Science That Will Transform Your Sex Life»,  είναι δυνατό να αυξήσετε την διάρκεια της σεξουαλικής σας κορύφωσης μέχρι 60 δευτερόλεπτα!

    Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

    1. Δώστε σημασία στα σημάδια του σώματός σας

    Όταν κατά την διάρκεια του στοματικού σεξ παρατηρήσετε τα σημάδια στο σώμα σας που δείχνουν ότι ξεκινάει ο οργασμός, ζητήστε από τον σύντροφό σας πρώτα να κατεβάσει ταχύτητα και στην συνέχεια να επιταχύνει. Αν το κάνετε μερικές φορές θα διαπιστώσετε ότι η αίσθηση θα γίνει πιο έντονη και θα διαρκεί περισσότερο.

    2. Περισσότερη ποικιλία, μεγαλύτερη διέγερση

    Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Women’s Health, η ενεργοποίηση πολλών ερωτογενών ζωνών παρατείνουν την διάρκεια του οργασμού, καθώς ο ερεθισμός σε πολλά σημεία  προκαλεί  ενθουσιασμό και έντονο οργασμό. Πάρτε τον έλεγχο λοιπόν. Όταν είστε από πάνω ελέγξτε  την πίεση και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να  έρθετε σε οργασμό μέσω της κλειτορίδας σας.

    3. Χαλαρώστε και δημιουργήστε  την κατάλληλη  ατμόσφαιρα

    Ο σεξουαλικός θεραπευτής  Κατ Βαν Κιρκ Ph.D. δήλωσε στο περιοδικό  Men’s Health ότι η μουσική και το φως των κεριών βοηθούν στην ηρεμία του νευρικού συστήματος και το πρώτο που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε έναν οργασμό είναι να χαλαρώσετε. Το κλειδί για είναι να είστε ήρεμη και να επικεντρωθείτε στην απόλαυση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος έρωτας για τον Αλβάρο! Δείτε ποια είναι η ξανθιά καλλονή που του έκλεψε την καρδιά μετά την Αθηνά Ωνάση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υγιεινή «αμαρτία»: Banana Bread με σοκολάτα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Και σου έκανε ένα μανικιούρ… τέλειο κορίτσια!



    ΣΧΟΛΙΑ