Με ένα ενδιαφέρον κολάζ θέλησε να αποχαιρετήσει η εφημερίδα Bild το 2015. Έτσι λοιπόν, σύμπτυξε σε μία φωτογραφία όλες τις μεγάλες στιγμές των προηγούμενων 12 μηνών από όλους τους χώρους. Πολιτικοί, αθλητές και καλλιτέχνες δίνουν το παρόν σε αυτό το εντυπωσιακό κολάζ. Στο κολάζ αυτό απεικονίζονται συνολικά 60 διαφορετικά θέματα, που επέλεξε η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία γερμανική εφημερίδα.

Από τη φωτογραφία δεν θα μπορούσε να λείψει και η Ελλάδα, την οποία «εκπροσωπούν» ο Αλέξης Τσίπρας καβάλα στη μοτοσικλέτα του πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη. Ο Βαρουφάκης, μάλιστα, απεικονίζεται να κάνει τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο για την οποία προκλήθηκε τόσο μεγάλη συζητήση στη Γερμανία για το αν την έκανε ή όχι ο πρώην ΥΠΟΙΚ

Οι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό, μάλιστα, τοποθέτησαν το φωτογραφικό αυτό στιγμιότυπο σε δεύτερο πλάνο αλλά στο κέντρο του κολάζ, ακριβώς πίσω από την Άνγκελα Μέρκελ που βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή»

Στη φωτογραφία μεταξύ άλλων φιλοξενούνται ο αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας Τόμας Μίλερ που σήκωσε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Σεπ Μπλάτερ που τιμωρήθηκε με 8ετη αποκλεισμό για το σκάνδαλο με τον Πλατινί, το τσόχινο τραπέζι για το πόκερ με τη Συρία στο οποίο κάθονται ο Πούτιν, ο Ομπάμα, ο Άσαντ και ο Ερντογάν αλλά και η Μάιλι Σάιρους και τα ρομπότ από το Star Wars.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here