• Uncategorized

    “Μαμά, τράκαρα”: Μηνύματα απάτης στην Πάτρα σπό επιτήδειους

    • NewsRoom


    Την ανησυχία σε κυρίως ηλικιωμένους πολίτες της Πάτρας προκάλεσαν επιτήδειοι οι οποίοι χρησιμοποιώντας ένα από τα γνωστά κόλπα απάτης προσποιήθηκαν τα παιδιά τους, τα οποία έπαθαν δήθεν ατύχημα.

    «Μαμά η Δέσποινα είμαι, τράκαρα. Είμαι στην Αστυνομία» ανέφερε μια φωνή με απόκρυψη στο σταθερό τηλέφωνο μιας οικογένειας και σύμφωνα με την καταγγελία στο PatrasTimes.gr. Η γυναίκα που σήκωσε το τηλέφωνο άκουσε μια νεαρή κοπέλα να κλαίει με λυγμούς. Όταν επίμονα ρώτησε ποιος είναι της απάντησε ότι είναι η κόρη της και ότι βρισκόταν στην Αστυνομία επειδή νωρίτερα είχε εμπλακεί σε τροχαίο.

    Η μητέρα ταράχτηκε και τότε το τηλέφωνο πήρε μία άλλη γυναίκα, η οποία της συστήθηκε ως αστυνομικός και την ενημέρωνε για το τροχαίο ατύχημα.

    Το υποψήφιο θύμα κατάλαβε από τον τρόπο ομιλίας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι της φαινόταν σαν να επρόκειτο για αλλοδαπή.

    Τότε για καλή της τύχη αντέδρασε και ζητούσε επίμονα από την «αστυνομικό» να της δώσει το παιδί της με συνέπεια να της κλείσουν το τηλέφωνο.Η μητέρα στην συνέχεια κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο την κόρη της, η οποία δεν ειχε εμπλακεί σε κανένα τροχαίο και βρισκόταν κανονικά στην δουλειά της.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η ΕΣΗΕΑ: Ζητά εξηγήσεις από Τόσκα για ξυλοδαρμούς εργαζομένων που κάλυπταν τη δολοφονία Στεφανάκου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το «βαθύ λαρύγγι» και η ιστορία της χειραγώγησης της μετοχής του «Ιασώ» που αποκαλύφθηκε μετά από 18 χρόνια!

     



    ΣΧΟΛΙΑ