• Uncategorized

    Bridal Expo 2019: Η παραμυθένια επίδειξη μόδας που δεν πρέπει να χάσετε!

    • NewsRoom


    120 κορυφαίες επιχειρήσεις της Αθήνας και 30 επώνυμοι Έλληνες σχεδιαστές θα σας υποδεχτούν στο Ζάππειο Μέγαρο τον Ιανουάριο, προτείνοντάς σας πρωτότυπες ιδέες για να οργανώσετε τέλεια την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας.

    Θέλετε να συναντήσετε από κοντά τους καλύτερους επαγγελματίες που θα πραγματοποιήσουν για σας τον γάμο των ονείρων σας; Να συλλέξετε όλες τις πληροφορίες και να ενημερωθείτε πλήρως για τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο γάμο και τη βάπτιση; Τότε αξίζει να επισκεφθείτε την κορυφαία Έκθεση Γάμου και Βάπτισης στις 12 – 13 – 14 Ιανουαρίου 2019, στο πιο classy σημείο της Αθήνας, το Ζάππειο Μέγαρο.

    Η αισθητική της Bridal Expo είναι μοναδική! Ονειρεμένα νυφικά, ανδρικά κοστούμια, λαμπερά κοσμήματα, λουλούδια, ταξίδια, χώροι δεξίωσης, catering, video, φωτογραφίσεις, ξενοδοχεία, ομορφιά, planning, styling, decor και ό,τι άλλο θα επιθυμούσε ακόμη και η πιο απαιτητική νύφη, θα τα βρειτε στο σημαντικότερο γαμήλιο ραντεβού της χρονιάς!

    Η Bridal Fashion Week είναι η μοναδική στην Ελλάδα Εβδομάδα Μόδας του Γάμου. Eξαιρετικά catwalks υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του fashion and style expert, Μιχάλη Πάντου, παρουσιάζουν ένα τριήμερο αφιέρωμα αποκλειστικά για τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Νυφικά με δυνατές σχεδιαστικές υπογραφές, βραδινά φορέματα και ανδρικά κοστούμια θα παρελάσουν από μπροστά σας σε επιδείξεις μόδας υψηλών προδιαγραφών.

    Παράλληλα, στο ειδικό τµήµα Greece the wedding destination μπορείτε να επιλέξετε τον ιδανικό προορισμό για να οργανώσετε το γάμο σας ή τη βάπτιση του μωρού σας, αλλά και το μήνα του μέλιτος. Ανακαλύψτε ρομαντικές περιοχές της χώρας μας, και τις καλύτερες επιχειρήσεις, για να οργανώσουν το γάμο και τη βάπτιση των ονείρων σας εκεί!

    Πληροφορίες εκδήλωσης: 
    Που: Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα
    Πότε: 12 – 13 – 14 Ιανουαρίου 2019
    Ώρες λειτουργίας: 11.00 – 21.00
    Eίσοδος: 5 ευρώ
    Διοργάνωση: Stalexpo

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Ελληνίδες που έκαναν τη διαφορά στα British Fashion Awards

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι 10 καλύτερες εμφανίσεις που είδαμε φέτος στα British Fashion Awards



    ΣΧΟΛΙΑ