• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Βρυώνης-Καλογρίτσας: Τα μυστικά ραντεβού στο σπίτι του Ευαγγελάτου

    kalogritsas


    Τελικά όπως αποδείχτηκε το σκληρό τηλεοπτικό πόκερ που εκτυλίσσεται τα τελευταία δύο 24ωρα, είχε ξεκινήσει πολύ πριν κλειστούν στο κτήριο της ΓΓΕΕ οι εκπρόσωποι των εταιριών που διεκδικούν τις τέσσερις άδειες. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Χρήστος Καλογρίτσας φέρεται να συνάντησε τρεις φορές τις τελευταίες εβδομάδες τον ιδιοκτήτη του καναλιού «Ε» κ. Φίλιππο Βρυώνη.

    Οι συναντήσεις έγιναν με άκρα μυστικότητα και όπως ακούγεται έλαβαν χώρα εκτός Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στην κατοικία του κ. Νίκου Ευαγγελάτου, λίγο πιο έξω από την Χαλκίδα.

    thleoptikes adeies

    Είναι γνωστό άλλωστε στους παροικούντες την δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ, ότι Ευαγγελάτος και Καλογρίτσας συνδέονται με κουμπαριά και φιλία δεκαετιών, κάτι που βοήθησε ακόμη περισσότερο στην «σύζευξη» δύο εντελώς αντίθετων χαρακτήρων, όπως είναι ο Φίλιππος Βρυώνης και ο Χρήστος Καλογρίτσας.

    Το αντικείμενο των συζητήσεων δεν ήταν ακριβώς διερευνητικό, αφορούσε λένε οι καλά γνωρίζοντες μια πιθανή συμμαχία των δύο πλευρών, εν όψει της σκληρής παρτίδας που ξεκίνησε χτες το πρωί στις εννιά.

    Μόνο που η εκπαραθύρωση του κ. Βρυώνη-η εγγυητική της εταιρίας του δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που απαιτούσε το ελληνικό δημόσιο-ματαίωσε τα όποια σχέδια των δύο.

    Αυτό που μένει να φανεί, μετά το τέλος του διαγωνισμού είναι πρωτίστως αν ο κ. Χρήστος Καλογρίτσας και η εταιρία του-την εκπροσωπεί ο γιος του-θα βρεθεί να κατέχει την μία από τις τέσσερις χρυσές άδειες.

    Αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία η συγχώνευση-μερική η ολική κανείς μπορεί να γνωρίζει προς το παρόν-στο νέο κανάλι.

    Οι εγκαταστάσεις υπάρχουν, όπως και αρκετοί αξιόλογοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, ενώ θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρη η εμπλοκή Ευαγγελάτου σε ηγετική θέση, ο οποίος όπως ακούγεται σταμάτησε και την συνεργασία του με τον όμιλο των «Παραπολτικών».

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/olga-gerovasili-epoches-tou-mavrou-echoun-parelthi-stin-ellada-ti-perimeni-osous-minoun-choris-adies/70553

    Δείτε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/tileoptikes-adies/70525

                        



    ΣΧΟΛΙΑ