• Top Stories

    Βρέθηκε το σημείο διαφωνίας του Κυρίτση: «Κακή επιλογή» τα συγχαρητήρια Τσίπρα στην Παπαχρήστου

    • NewsRoom

    Ο Γιώργος Κυρίτσης


    Σε μια στιγμή μεγάλης επιτυχίας για τον ελληνικό αθλητισμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης επέκρινε τον πρωθυπουργό, επειδή έδωσε συγχαρητήρια στην αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

    Σε tweet του ο βουλευτής ασκεί κριτική λέγοντας ότι είναι «κακή επιλογή» το tweet του πρωθυπουργού: «Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου» ανέφερε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του στο Twitter.

    «Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην Παπαχρήστου» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μήνυμά του στο Twitter.

    Υπενθυμίζεται ότι η Βούλα Παπαχρήστου είχε αποκλεισθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξαιτίας του ρατσιστικού μηνύματος που είχε ανεβάσει στο twitter: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό».

    Μετά τις αντιδράσεις, η Β.Παπαχρήστου είχε ζητήσει συγγνώμη «για το ατυχές και κακόγουστο αστείο» και ανέφερε ότι δεν θα συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες αν δεν σεβόταν απόλυτα τις αξίες τους. Η ΕΟΕ την είχε θέσει εκτός Αγώνων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου από τη Βούλα Παπαχρήστου! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ