• Top Stories

    Τα τσιγάρα πρόδωσαν τον Αρτέμη Σώρρα

    Σώρρας


    Το πάθος για τα λευκά Καρέλια πρόδωσε τελικά τον Αρτέμη Σώρρα, τον οποίο οι Αρχές αναζητούσαν επί 14 μήνες και τελικά συνέλαβαν το Σάββατο.

    Ο αρχηγός της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» κρυβόταν σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άλιμο, το οποίο ανήκει σε μέλος της οργάνωσης, που συνελήφθη μαζί του. Ο χώρος είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να μην προδίδεται η παρουσία του Σώρρα, αφού παράθυρα και πόρτες ήταν καλυμμένα.

    Ο Σώρρας δεν έβγαινε ποτέ από τον χώρο και ό,τι χρειαζόταν του το προμήθευε το μέλος της οργάνωσης.

    Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος βρισκόταν υπό παρακολούθηση, όπως και άλλα μέλη της οργάνωσης, στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του Σώρρα.

    Λίγες ημέρες πριν από την σύλληψη, οι αστυνομικοί παρακολουθώντας το συγκεκριμένο άτομα παρατήρησαν κάτι που τους οδήγησε στον Σώρρα.

    Σύμφωνα με τον Σκάι, το εν λόγω άτομο αγόρασε έξι πακέτα τσιγάρα «Καρέλια» λευκά και τα πήγε στο διαμέρισμα της Μενάνδρου στον Άλιμο, όπου οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω στον Αρτέμη Σώρρα.

    Το καμπανάκι χτύπησε στις Αρχές, καθώς γνώριζαν την μάρκα των τσιγάρων που προτιμούσε ο Σώρρας. Έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου μπήκαν στο υπόγειο διαμέρισμα και έκαναν τη σύλληψη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με γενειάδα και μακριά μαλλιά εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας στα δικαστήρια Ευελπίδων

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο Αρτέμης Σώρρας για βαρύτατα κακουργήματα

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Στα χέρια της Αστυνομίας ο Αρτέμης Σώρρας!



    ΣΧΟΛΙΑ