• Top Stories

    «Σφήνα» από τους Οικολόγους στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

    • NewsRoom


    Συνεχίζεται το… σαφάρι για την ανεύρεση του προσώπου που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο Αθηναίων για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Τις προηγούμενες ημέρες, οι πληροφορίες ήθελαν το Μέγαρο Μαξίμου να έχει καταλήξει στη λύση του υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου ελλείψει άλλου προσώπου που θα πετύχαινε μια αξιοπρεπή παρουσία κόντρα στις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη και του Παύλου Γερουλάνου.

    Όμως, οι Οικολόγοι πρόλαβαν τις επίσημες ανακοινώσεις και στο πλαίσιο της συνεργασίας που θα έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρότειναν δικό τους υποψήφιο για τον Δήμο Αθηναίων ζητώντας στήριξη από την Κουμουνδούρου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών, η πρόταση αφορά την υποψηφιότητα του βουλευτή και πρώην υπουργού, Γιάννη Τσιρώνη, για τον οποίο οι Οικολόγοι θεωρούν ότι θα μπορούσε να δώσει τη μάχη με αξιώσεις.

    Την ύπαρξη πρότασης για Οικολόγο επικεφαλής στην Αθήνα επιβεβαίωσε μιλώντας «Στο Κόκκινο» η Χριστίνα Ευθυμιάτου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

    Λόγω της πολιτικής σημασίας της αναμέτρησης δεν θα στοιχηματίζαμε υπέρ της αποδοχής από τον ΣΥΡΙΖΑ της οικολογικής έκπληξης στον Δήμο Αθηναίων, είναι το σχόλιο-απάντηση της Εφημερίδας των Συντακτών στην πρόταση των Οικολόγων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είδαν κι απόειδαν: Τον Νάσο Ηλιόπουλο «φωτογράφισε» για τον Δήμο Αθηναίων ο Πάνος Σκουρλέτης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη ψάχνουν τον υποψήφιο για τον Δήμο Αθηναίων



    ΣΧΟΛΙΑ