• Top Stories

    Προς ανεξαρτητοποίηση ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης

    • NewsRoom


    Αναταράξεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, καθώς φαίνεται ότι ο βουλευτής, Γιάννης Σαρίδης, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έξοδο. Ο κ. Σαρίδης παραιτήθηκε χθες από τη θέση του γραμματέα της ΚΟ δηλώνοντας θιγμένος από την συμπεριφορά του βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Καβαδέλλα στην ΔΕΘ.

    Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Καβαδέλλας κατήγγειλε σχέδιο συνωμοσίας πίσω από την απαίτηση των υπευθύνων της ΔΕΘ να πληρώσει εισιτήριο για την είσοδό του σε αυτή.

    Σήμερα το πρωί ο κ. Σαρίδης μετέβη στο γραφείο των κοινοβουλευτικών συντακτών και εξέφρασε στους δημοσιογράφους τη δυσφορία του για τα όσα συνέβησαν στο κόμμα του.

    Είπε ότι θα έχει συνάντηση αργότερα με τον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη και αμέσως μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων, στη μία το μεσημέρι, θα κάνει δηλώσεις.

    Σε ερώτηση αν σκοπεύει να ανεξαρτητοποιηθεί, απέφυγε να απαντήσει ευθέως, λέγοντας ότι «αυτά θα τα πούμε αργότερα, εγώ παρατήθηκα από τη θέση του γραμματέα, γιατί κάποιος έπρεπε να αντιδράσει σε αυτή την γελοιότητα…».

    Η κοινοβουλευτική δύναμη της Ένωσης Κεντρώων μειώνεται στους πέντε βουλευτές.



    ΣΧΟΛΙΑ