• Top Stories

    Ο Ζουράρις αποδομεί τον Καμμένο: Γιατί να μην βάλει εμένα ο Σαββίδης, που είμαι επίτιμος πρόεδρος της Θύρας 4;

    Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις κατά την τελετή ορκωμοσίας των νέων βουλευτών στη Βουλή, Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015. Πραγματοποιήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής η ορκωμοσία των βουλευτών που εξελέγησαν στις εκλογές του Ιανουαρίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


    Κατηγορηματικός ότι «ως Κρητομακεδόνας δεν θα δεχθώ το όρο Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων εμφανίστηκε μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο Κώστας Ζουράρις. Όπως είπε «κινούμαι στη δημιουργία κινήματος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό».

    Ερωτηθείς αν θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση για το Σκοπιανό αρχικά αστειεύτηκε ότι «δεν έχω κάνει γενική συνέλευση με τον εαυτό μου» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να φύγω. Υπάρχει ένα θέμα το Μακεδονικό με το οποίο εγώ διαφωνώ. Εγώ θα το καταψηφίσω όπως το λέω από το 1992».

    Κατά την εκτίμησή του, ο Γιώργος Λαζαρίδης αποκλείεται να ενεπλάκη με επιχειρηματικά συμφέροντα για να ανεξαρτητοποιηθεί. Απαντώντας, μάλιστα, στα σενάρια ότι μπορεί να υποκινήθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη, ο κ. Ζουράρις είπε ότι «εγώ είμαι επίτιμος ισόβιος πρόεδρος της Θύρας 4, είμαι εκδοροσφαγεύς, επομένως γιατί να μην με βάλει εμένα ο Σαββίδης; Ο Γιώργος το έκανε κατά συνείδηση».

    Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε για τη συμφωνία ότι «ενδεχομένως να αργήσει και πέραν των εκλογών» να έρθει στη Βουλή.

    Μιλώντας, τέλος για την οικονομία είπε ότι «η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη από τα χειρότερα, στα οποία βρισκόμαστε από το 2009».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Εξαέρωσης» συνέχεια στους ΑΝΕΛ: Άλλο ένα στέλεχος παραιτήθηκε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε απόγνωση οι ΑΝΕΛ: Επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα πίσω από τον Ρουβίκωνα!



    ΣΧΟΛΙΑ