• Top Stories

    ΟΠΑΠ και ΣΕΓΑΣ επεκτείνουν τη συνεργασία τους για δύο ακόμα έτη (video)

    • NewsRoom

    Πάνος Μπόλλας, Brand, Marketing Communication & Sponsorship Director ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Κώστας Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ, Πετρ Ματεγιόφσκι, Chief Customer Officer ΟΠΑΠ


    Ο ΟΠΑΠ και ο ΣΕΓΑΣ παρουσίασαν την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, την επέκταση της χορηγικής τους συνεργασίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για τα επόμενα δύο έτη, καθώς και την έναρξη της χορηγίας στην Εθνική Ομάδα Στίβου.

    Ο «35ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ», θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου 2017, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, για έβδομη συνεχή χρονιά. Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ βρίσκεται από εφέτος στο πλευρό των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Στίβου, στηρίζοντάς τους σε όλες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, δήλωσε: «Ο ΟΠΑΠ, ζωντανό και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας από το 1958, αποτελεί μακροχρόνιο αρωγό του ελληνικού αθλητισμού. Η επέκταση της συνεργασίας μας με τον ΣΕΓΑΣ είναι ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Από το 2011, ο ΟΠΑΠ είναι ο Μέγας Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου, μιας διοργάνωσης παγκόσμιας εμβέλειας, η οποία έχει αναδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας. Ταυτόχρονα, συμμετέχουμε στις διοργανώσεις Run Greece του ΣΕΓΑΣ, οι οποίες αποτελούν μια γιορτή του αθλητισμού και του υγιούς τρόπου ζωής, σε διαφορετικές πόλεις. Επιπροσθέτως, από εφέτος, με μεγάλη μας χαρά επεκτείνουμε το πεδίο της συνεργασίας μας με τον ΣΕΓΑΣ πέραν του Μαραθωνίου, στηρίζοντας την Εθνική ομάδα στίβου. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να στηρίζουμε τις προσπάθειες των αθλητών της Εθνικής ομάδας, που έχουν κάνει την Ελλάδα πολλές φορές υπερήφανη και που αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για πολλά παιδιά».

    Κώστας Γκελαούζος, Χάιδω Αλεξούλη, Ντάμιαν Κόουπ, Κώστας Φιλιππίδης, Ανδρέας Δημητράκης, Βούλα Παπαχρήστου

    Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία των δύο πλευρών και επεσήμανε τη σημαντική συνεισφορά του ΟΠΑΠ στον αθλητισμό: «Ο ρόλος του ΟΠΑΠ, Μεγάλου Χορηγού του Μαραθωνίου της Αθήνας, είναι καθοριστικός. Ο ΟΠΑΠ στηρίζει τον αγώνα μας τα τελευταία χρόνια. Μαζί του μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους, τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια οράματα για τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Η ανανέωση της συνεργασίας μας, είναι για εμάς ένα πολύ σημαντικό γεγονός, γιατί μας παρέχει το περιβάλλον ασφάλειας που απαιτείται και για τον Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες των πρωταθλητριών και των πρωταθλητών μας. Από όλους εμάς στον ΣΕΓΑΣ, ένα πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ στον Ντάμιαν Κόουπ, τη Διοίκηση, τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΟΠΑΠ, για την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία, για όλα όσα επιτύχαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για όσα θα πραγματοποιήσουμε μαζί τα χρόνια που έρχονται».

    Κώστας Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ & Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

    Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια, ο ΟΠΑΠ έχει συνδέσει τον Μαραθώνιο της Αθήνας με τη στρατηγική του για την Εταιρική Υπευθυνότητα και με έναν πολύ ιδιαίτερο κοινωνικό σκοπό – την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων νοσοκομείων παίδων της Ελλάδας, «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» και «Αγία Σοφία». Κινητοποιώντας χιλιάδες πολίτες να συμμετάσχουν σε δράσεις εικονικής προσφοράς, την οποία ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση, συγκεντρώθηκαν, μόνο πέρυσι, περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών τους. Μέχρι στιγμής, ο ΟΠΑΠ έχει ανακαινίσει το 40% των νοσοκομείων, στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά, τους γονείς τους και το ιατρικό προσωπικό.

    Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ & Κώστας Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ

    Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, παρευρέθηκαν επίσης o Παναγιώτης Δημάκος, Α’ Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Μαραθωνίου και μέλος ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, ο  Εθνικός Προπονητής  Γιάννης Κουτσιώρας, οι πρωταθλητές στο Επί Κοντώ Κώστας Φιλιππίδης και Νικόλ Κυριακοπούλου, η πρωταθλήτρια του Τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, ο μαραθωνοδρόμος Κώστας Γκελαούζος, η πρωταθλήτρια στο Άλμα εις μήκος Χάιδω Αλεξούλη και ο πρωταθλητής των 800 και 1.500 μέτρων Ανδρέας Δημητράκης.

    Νικόλ Κυριακοπούλου, Χάιδω Αλεξούλη, Ντάμιαν Κόουπ, Βούλα Παπαχρήστου, Κώστας Παναγόπουλος, Ανδρέας Δημητράκης, Κώστας Γκελαούζος, Κώστας Φιλιππίδης
    Κώστας Γκελαούζος, Ανδρέας Δημητράκης, Βούλα Παπαχρήστου, Νικόλ Κυριακοπούλου, Χάιδω Αλεξούλη, Κώστας Φιλιππίδης
    Ντάμιαν Κόουπ, Κώστας Φιλιππίδης, Κώστας Παναγόπουλος
    Πάνος Μπόλλας, Brand, Marketing Communication & Sponsorship Director ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Κώστας Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ, Πετρ Ματεγιόφσκι, Chief Customer Officer ΟΠΑΠ



    ΣΧΟΛΙΑ