• Top Stories

    Στην ΜΕΘ βρίσκεται ακόμη η δικηγόρος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα: Τι ανησυχεί τους γιατρούς

    • NewsRoom
    Εξάρχεια

    ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ


    Για δεύτερο 24ωρο παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια μετά την ολοκλήρωση της πορείας του Πολυτεχνείου.

    Η γυναίκα υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με φαρμακευτική αγωγή, κάτι που σημαίνει ότι οι γιατροί προβληματίζονται από τη χαμηλή πίεση της 55χρονης.

    Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με το βαρύ χειρουργείο, διάρκειας έξι ωρών, στο οποίο υπεβλήθη το βράδυ της Παρασκευής κάνει τους θεράποντες ιατρούς σε μια πρώτη εκτίμηση να λένε ότι δεν θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες 24 ώρες αλλά η παραμονή της στη ΜΕΘ θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια.

    Η δικηγόρος, που είναι κάτοικος Εξαρχείων, βρισκόταν στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη και συνομιλούσε με φωτορεπόρτερ (σ.σ. είναι δικηγόρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ), όταν ξαφνικά μία φωτοβολίδα ευθείας βολής -που εκτοξεύθηκε από την πλευρά των κουκουλοφόρων- καρφώθηκε στο γόνατό της.

    Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος, ούρλιαζε από τον αφόρητο πόνο, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούσαν με όποιο διαθέσιμο μέσο έχουν να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία συνέχιζε να καίει για περίπου ένα λεπτό!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κεντροριστερά: Άνοιξαν οι κάλπες της δεύτερης Κυριακής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η δικηγόρος που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιες είναι οι τράπεζες που δίνουν δάνεια για την ανακαίνιση κατοικιών



    ΣΧΟΛΙΑ