• Top Stories

    Νέο επίθεση εξαπολύει ο Πολάκης – «Είσαι παθογόνο παράσιτο!»

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    Με μία νέα ανάρτηση, ο αναπληρωτήε υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτίθεται ευθέως στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.

    Τα σχόλια του κ. Πολάκη στο Facebook γίνονται με ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι δεν εντοπίστηκε κρούσμα χολέρας στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου».

    Με το γνωστό του ύφος ο αναπληρωτής υπ. Υγείας εξαπέλυσε πυρά κατά του πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ τον οποίο χαρακτήρισε «προσφάτως ανακαλυφθέν στη χώρα μας παράσιτο ,παθογόνο για το σύστημα υγείας».

    Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωσή του, το ΚΕΕΛΠΝΟ, μετά τα όσα διέρρευσαν για κρούσμα χολέρας σε λιμνάζοντα ύδατα στο νοσοκομείο είχε ανακοινώσει τα εξής:

    Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την ανίχνευση δονακίου της χολέρας σε λιμνάζοντα ύδατα στο Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) διευκρινίζει ότι:

    Με τα έως τώρα επιστημονικά δεδομένα δεν τεκμηριώνεται η παρουσία εντεροπαθογόνου δονακίου (όπως το δονάκιο της χολέρας) από τον εργαστηριακό έλεγχο. Επιπλέον κανένα κρούσμα νόσου δεν έχει αναφερθεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Αναμένεται η τελική εργαστηριακή επιβεβαίωση από το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες για την εμφάνιση χολέρας στο Γ.Ν Έλενα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπ. Υγείας: Στα δικαστήρια εναντίον της ΠΟΕΔΗΝ για τη «χολέρα» στο «Έλενα Βενιζέλου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία της Δ. Ζέμπερη: Συγκλονίζει η νέα ανάρτηση της αδερφής της – Ποιον κατηγορεί



    ΣΧΟΛΙΑ