• Top Stories

    ΝΔ: «Η υπονόμευση της χώρας έχει ονοματεπώνυμο, Αλ. Τσίπρας»

    • NewsRoom
    Νεα δημοκρατία ΝΔ


    «Η υπονόμευση της χώρας, τα ψέματα και το θράσος έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

    Όπως επισημαίνει η ΝΔ, «η κυρία Ξαφά δεν είναι σύμβουλος ή συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη. Αντιθέτως ο κ. Καμμένος είναι συναρχηγός του κ. Τσίπρα. Θα δώσει επιτέλους εξηγήσεις ο κ. Τσίπρας για τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου ή θα συνεχίζει να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση διακινώντας ανοησίες;».

    Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

    «Το Μέγαρο Μαξίμου μέσα στην απελπισία του καταφεύγει καθημερινά πλέον σε συκοφαντίες και ψέματα. Η τελευταία ανακοίνωσή του πρωθυπουργού για την κυρία Ξαφά στερείται κάθε σοβαρότητας.

    Η κυρία Ξαφά δεν είναι σύμβουλος ή συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη. Αντιθέτως ο κ. Καμμένος είναι συναρχηγός του κ. Τσίπρα. Θα δώσει εξηγήσεις ο κ. Τσίπρας για τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου ή θα συνεχίζει να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση διακινώντας ανοησίες;

    Ως προς την ουσία τώρα: Εν αντιθέσει με τον Αλέξη Τσίπρα που πολεμούσε και πολεμά κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί με κάθε ευκαιρία επενδυτές στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα που η ανερμάτιστη Κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να τις διώξει.

    Οι πολίτες θυμούνται καλά ότι ο κ. Τσίπρας, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, υπονόμευε κάθε επένδυση και καλούσε τους πολίτες να μην πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ που δήθεν θα καταργούσε και τους φόρους τους επειδή τάχα θα έφερνε σεισάχθεια.

    Η υπονόμευση της χώρας, τα ψέματα και το θράσος έχουν από καιρό ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαξίμου: Επίθεση σε Μητσοτάκη και Ξαφά για «υπονόμευση» επενδύσεων



    ΣΧΟΛΙΑ