• Top Stories

    Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο πόδι της δικηγόρου στα Εξάρχεια

    • NewsRoom
    πολυτεχνείο


    Ένα βίντεο με σκληρές εικόνες από την στιγμή του τραυματισμού της δικηγόρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ κατά τα επεισόδια στα Εξάρχεια δόθηκε στη δημοσιότητα από το Euronews.

    To βίντεο δείχνει τη στιγμή που η δικηγόρος σφαδάζει από τους πόνους, ενώ η φλεγόμενη φωτοβολίδα βρίσκεται καρφωμένη στο αριστερό της γόνατο.

    Η γυναίκα δέχθηκε τη ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

    Οι άνδρες των ΜΑΤ, όπως φαίνεται στο βίντεο, επιχειρούν με όποιο διαθέσιμο να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία όμως συνεχίζει να καίει για περίπου ένα λεπτό. Aρχικά, προσπάθησαν να σβήσουν την αναμμένη φωτοβολίδα με πυροσβεστήρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτοβολίδα με τα πόδια!

    Το ιατρικό ανακοινωθέν:

    Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, «Ο Ευαγγελισμός», γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση. (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική).
    Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Εκλογές στην Κεντροαριστερά: Στηρίζει Γεννηματά ο Κωνσταντινόπουλος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   Δούρου: Προδιαγεγραμμένη τραγωδία στη Μάνδρα- Μελετώνται τα προβλήματα εδώ και τρία χρόνια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:   EKTAKTO! Εντοπίστηκε νεκρός στην Μάνδρα – 17 τα θύματα της τραγωδίας (video)



    ΣΧΟΛΙΑ