• Top Stories

    Δείτε τη στιγμή της σύλληψης του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη (video)

    • NewsRoom
    Πατήσια


    Στη δημοσιότητα δόθηκε το απόγευμα της Τρίτης ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει καρέ καρέ τη σύλληψη του 58χρονου δολοφόνου της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

    Η σύλληψη του 58χρονου έγινε στη συμβολή των οδών Κύκνων και Τανάγρας στη Ριζούπολη, λίγα μόλις μέτρα από την οδό Αετοράχης, όπου βρίσκεται το σπίτι της 32χρονης εφοριακού.

    Στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο 58χρονος που φέρεται να σκότωσε με 14 μαχαιριές την άτυχη εφοριακό, περπατά αμέριμνος σε γειτονιά της Ριζούπολης, την ώρα που τον πλησιάζουν πέντε αστυνομικοί.

    Ο 58χρονος φορά τζιν παντελόνι, γκρι φούτερ με κουκούλα και δερμάτινο μπουφάν, ενώ στα χέρια του κρατά έναν καφέ και μια σακούλα με ένα τετράδιο. Οι αστυνομικοί τον αιφνιδιάζουν, τον ρίχνουν στο έδαφος και τον ακινητοποιούν, περνώντας του χειροπέδες.

    Στη συνέχεια τον βάζουν στο αυτοκίνητο της ασφάλειας που ήδη έχει φθάσει στο σημείο.

    Τα ίχνη του δολοφόνου πρόδωσε τόσο το στίγμα του κινητού, το οποίο δεν είχε απενεργοποιήσει, όσο και οι πληροφορίες που έδωσε στους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, στο οποίο πουλήθηκε το τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας. Οι πληροφορίες του ιδιοκτήτη του καταστήματος ήταν αυτές που οδήγησαν στα ίχνη του δολοφόνου.

    Ο 58χρονος δεν έχει μόνιμη κατοικία, κατείχε ένα πολύ παλιό μηχανάκι και σύχναζε στην Ομόνοια. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να περιφέρεται στην περιοχή, χωρίς να έχει συνείδηση του περιβάλλοντος.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ σε Δημοτικό στον Άλιμο: Δασκάλα διέταξε μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το προφίλ του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη – Γιατί σύχναζε σε νεκροταφεία (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εισαγγελική έρευνα για τις «συνομιλίες» Αυγενάκη



    ΣΧΟΛΙΑ