• Top Stories

    Αυτή είναι η 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ (εικόνες-video)

    • NewsRoom


    Στη σύλληψη ενός 19χρονου μοντέλου από την Ελλάδα προέβησαν οι Αρχές στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ τη Δευτέρα, καθώς ανακάλυψαν πάνω της κοκαΐνη αξίας 300.000 δολαρίων.

    Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Κίνας, η 19χρονη Ελληνίδα είναι η τέταρτη γυναίκα επισκέπτης που συνελήφθη την τελευταία εβδομάδα στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να περάσει παράνομα κοκαΐνη. Οι Αρχές συνέλαβαν τις υπόλοιπες τρεις γυναίκες μεταξύ Τρίτης και Παρασκευής την τελευταία εβδομάδα, κατάσχοντας ποσότητα κοκαΐνης συνολικής αξίας άνω των 55.000 ευρώ. Πρόκειται για μια 19χρονη που έφτασε από την Αιθιοπία, μια 52χρονη που έφτασε από το Περού μέσω Ολλανδίας και μια 24χρονη που έφτασε από την Τανζανία μέσω Αιθιοπίας. Οι Αρχές εξετάζουν το αν οι τέσσερις γυναίκες σχετίζονται μεταξύ τους και «στρατολογήθηκαν» από τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών.

    Η 19χρονη έφτασε στο αεροδρόμιο με πτήση από την Αιθιοπία, μεταφέροντας 2,5 κιλά κοκαΐνης σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες του σάκου της, κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας.

    Αυτή είναι η 19χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) - Φωτογραφία 2

    «Πιστεύουμε ότι τα κατασχεθέντα ναρκωτικά ήταν για τοπική κατανάλωση. Προφανώς, οι έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν εφοδιαστούν εν όψει γιορτινής περιόδου» ανέφερε πηγή προσκείμενη στις έρευνες.

    Αυτή είναι η 19χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) - Φωτογραφία 3

    Η Ελληνίδα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ και αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών. Οι Αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη στη δημοσιότητα το όνομά της, ενώ την οδήγησαν στο τμήμα, φορώντας της κουκούλα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό της.

    Αυτή είναι η 19χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) - Φωτογραφία 4



    ΣΧΟΛΙΑ