• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Νέα επίθεση του “Ρουβίκωνα” στη ΜΚΟ Oxfam στην πλ. Βικτωρίας


    Ξαναχτύπησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας πριν από λίγο τα γραφεία της βρετανικής ΜΚΟ Οxfam προκαλώντας ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του κτηρίου επικαλούμενη ένα σεξουαλικό σκάνδαλο που φαίνεται να εμπλέκει εργαζόμενους της ΜΚΟ.

    Όπως αναφέρει το skai.gr, οι Αρχές συνδέουν την επιλογή του στόχου Ρουβίκωνα με την επίσκεψη του πρίγκιπα της Ουαλίας.

    Οι δράστες προκάλεσαν σοβαρές ζημιές, σπάζοντας γραφεία και υπολογιστές και πετώντας μπογιές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως υποστηρίζουν, για ένα σκάνδαλο κακοποίησης ανηλίκου.

    Σε ανάρτηση του o Ρουβίκωνας μεταξύ άλλων συνδέει την επίθεση με το σεξουαλικό σκάνδαλο που απασχόλησε τη παγκόσμια κοινή γνώμη και στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται στελέχη της ΜΚΟ.

    “Η Οxfam θέλοντας να σώσει το μαγαζάκι της προσπαθεί με νύχια και με δόντια να συμμαζέψει την κατάσταση. Άλλα μεγαλοστελέχη δηλώνουν πως οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν ανάλογα, αν και ισχυρίζονται πως δεν γνώριζαν τίποτα μέχρι σήμερα. Αλλά πως γίνεται τόσες δεκάδες κακοποιήσεις από τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων εδώ και τόσα χρόνια να μην είναι γνωστά στην ηγεσία της Οxfam; Φυσικά και είναι γνωστά αλλά ποιος μεγαλοκαπιταλιστής ενδιαφέρεται περισσότερο για σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά από ότι για τη μπίζνα του; Η επίθεση αυτή ήταν μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης σε όλα αυτα τα άτομα, ενήλικα και ανήλικα που κακοποιήθηκαν και μια έμπρακτη εναντίωση στα σκουπίδια της Oxfam.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ξεφεύγει» η κατάσταση με τoν Κατσίκη: Ετεροφοβικοί προστάτες λεσβιών και γκέι ζητούν την παραπομπή μου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμος στο Ελληνικό για 93χρονη: Κουκουλοφόροι τη βασάνισαν για 80 ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξύπνησε από την καταστολή ο 6χρονος που κατανάλωσε ένα μπουκάλι κρασί



    ΣΧΟΛΙΑ