• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εισήγαγε ηρωίνη από την Βουλγαρία και τη διακινούσε στην Ελλάδα


    Τέλος στη δράση κυκλώματος εισαγωγής από την Βουλγαρία και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, έβαλαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη σύλληψη ενός 43χρονου ομογενή και δύο αλλοδαπών ηλικίας 33 και 29 ετών.

    Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν να πραγματοποιούν αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών μέσα σε δυο ΙΧ αυτοκίνητα σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 43χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα τέσσερα δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 521 γραμμαρίων, τα οποία είχε παραλάβει από τους δύο αλλοδαπούς έναντι του χρηματικού ποσού των 8.500 ευρώ. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί εισήγαγαν από τη Βουλγαρία ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες παρέδιδαν στον 43χρονο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στην ελληνική επικράτεια.

    Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο των αλλοδαπών, καθώς και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 9.130 ευρώ και 180 λέβα Βουλγαρίας προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. Επίσης, κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα, ως μέσα κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης των ποσοτήτων ηρωίνης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κικίλιας: Η Ελλάδα δε πρέπει να φοβάται ούτε να εφησυχάζει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπακογιάννη: Ανησυχώ για ένα ατύχημα στο Αιγαίο



    ΣΧΟΛΙΑ