• Top Stories

    Εντοπίστηκαν τα δύο αγόρια στην Κύπρο

    • NewsRoom


    Αίσιο τέλος στο θρίλερ, καθώς πριν από λίγη ώρα η κυπριακή αστυνομία ανακοίνωσε πως τα δύο αγόρια, που είχαν απαχθεί σήμερα το πρωί από το σχολείο τους, εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Οι δύο εντεκάχρονοι μαθητές του δημοτικού σχολείου Καμάρων στη Λάρνακα, ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης, εντοπίστηκαν σε περιοχή κοντά στο σχολείο.

    Επίσης, για ανάκριση οδηγείται 35χρονος στην αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας για να εξεταστεί η εμπλοκή του στην εξαφάνιση των δυο παιδιών στη Λάρνακα.

    Οι γονείς των παιδιών είναι από την Ελλάδα και συνδέονται φιλικά μεταξύ τους.

    Το θρίλερ ξεκίνησε το πρωί, όταν τα δύο παιδιά άφησαν τις τσάντες τους στην τάξη τους και στη συνέχεια βγήκαν την αυλή του σχολείου για να παίξουν. Ένας άνδρας φέρεται να πλησίασε τα παιδιά και να ζήτησε βοήθεια, για να βάλει πράγματα στο αυτοκίνητό του. Όταν το κουδούνι του σχολείου χτύπησε, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν τα δύο παιδιά.

    Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και στήθηκαν δυο κέντρα διαχείρισης της κατάστασης, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι λιμενικές Αρχές, τα αεροδρόμια και λαμβάνονται μέτρα και στη «νεκρή ζώνη».

    Σε tweet του ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης ευχαρίστησε από καρδιάς την κυπριακή αστυνομία για τον εντοπισμό των παιδιών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συναγερμός: Εξαφανίστηκαν δύο παιδιά από σχολείο στην Κύπρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με την απαγωγή των δύο 11χρονων μαθητών στην Κύπρο-Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους



    ΣΧΟΛΙΑ