• Top Stories

    Ξεκίνησαν τις απολύσεις εργαζομένων στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5»

    • NewsRoom


    Σε τρεις απολύσεις εργαζομένων προχώρησε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο 105,5», το πρωί της Πέμπτης. Αυτές είναι οι πρώτες απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν στον σταθμό, ιδιοκτησίας του ΣΥΡΙΖΑ, δικαιολογήθηκαν όμως στο πλαίσιο του οικονομικού εξορθολογισμού που επιχειρείται, λόγω των σημαντικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει τόσο ο ραδιοφωνικός σταθμός όσο και η Αυγή.

    Οι απολύσεις επήλθαν μετά από την άρνηση και δυσαρέσκεια των εργαζομένων να δεχτούν τις μειώσεις κατά 20% στους μισθούς τους αλλά και για την επ’ αόριστον αναβολή της καταβολής των δύο οφειλόμενων από την επιχείρηση μισθών, τις οποίες αποφάσισε η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο καιρό.

    Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας σήμερα από τις 15.00 έως τις 19.00, για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr».

     



    ΣΧΟΛΙΑ