• Top Stories

    «Άνθρακες» τα περί συνοδείας Μπακογιάννη από χρυσαυγίτη – Διόρθωσε η Αυγή μετά από εξώδικο

    • NewsRoom
    Μπακογιάννης

    Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων


    Τα παίρνει όλα πίσω η εφημερίδα Αυγή, η οποία σε ρεπορτάζ της -προ ημερών- είχε χαρακτηρίσει άτομο που συνόδευε τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη σε περιοδεία του στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα «χρυσαυγίτη» και «καταδικασμένο με αναστολή για τραμπουκισμούς».

    Ο Σπυρίδων Γιαννάτος, ο άνθρωπος που εμφανίστηκε μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη στον Άγιο Παντελεήμονα, απέστειλε δια του δικηγόρου του στην εφημερίδα εξώδικη δήλωση, σημειώνοντας ότι με απόφαση της 28.6.2018 του Ε’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, που έκρινε την έφεσή του, κρίθηκε πως καμία απολύτως σχέση δεν είχε με επεισόδια για τα οποία είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως.

    Στο διορθωτικό κείμενο που δημοσίευσε η Αυγή σημειώνεται ότι η εφημερίδα, αγνοώντας την απόφαση αυτή, τον είχε χαρακτηρίσει ως «καταδικασμένο με αναστολή για τραμπουκισμούς».

    Ο κ. Γιαννάτος με την εξώδικη δήλωσή του υπογραμμίζει ότι ουδέποτε υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής ή έχει κατηγορηθεί για εγκληματική συμπεριφορά. Η Αυγή τον είχε χαρακτηρίσει «γνωστό χρυσαυγίτη με δράση στη γειτονιά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε στα δημοσιεύματα: Τον φασισμό τον πολεμάς με έργο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα Εξάρχεια ο Κώστας Μπακογιάννης: «Αυτή η εικόνα πρέπει να αλλάξει»



    ΣΧΟΛΙΑ