• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Θρήνος για τον Πύρρο Δήμα: Πέθανε η γυναίκα του 


    Θρήνος για τον Πύρρο Δήμα, καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του, Αναστασία. Η σύζυγος του προέδρου της Αρσης Βαρών και Oλυμπιονίκη έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο. Ο Πύρρος Δήμας είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του, Αναστασία, με τον καρκίνο, αφού στις 3 Ιανουαρίου του 2016 διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι.

    Ο Πύρρος Δήμας είχε παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Αναστασία Σδούγκου, το 1996 στο Λιτόχωρο της Πιερίας. Ο χρυσός ολυμπιονίκης είχε σαν παράνυμφο την κόρη του Ελένη, ενώ πλήθος κόσμου είχε βρεθεί στην όμορφη πόλη της Πιερίας για να ευχηθεί στο ζευγάρι.

    Πύρρος και Αναστασία Δήμα

    Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά: την Ελένη, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1995, τον Βίκτωρα, ο οποίος ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 1998, τη Μαρία, που γεννήθηκε στις 22/2/2000, και τον Νικόλα, που στις 16/5/2009 ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία της οικογένειας.

    O Πύρρος Δήμας, η σύζυγός του και τρία από τα τέσσερα παιδιά τους μαζί με τον Αντώνη Ρέμο 

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και η οικογένεια του αθλήματος των δυνατών εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του Προέδρου της ΕΟΑΒ Πύρρου Δήμα.

    Πύρρος και Αναστασία Δήμα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανείπωτος θρήνος για τον Πύρρο Δήμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πύρρος Δήμας: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε από την Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πύρρος Δήμας: Δεν μπορείς να επιλέξεις τους ηγέτες σου με κλήρωση



    ΣΧΟΛΙΑ