• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Mε αστυνομική φύλαξη στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη – Είχε κάνει «κόλαση» τη ζωή των γειτόνων της (video)

    • NewsRoom


    Στα σοβαρά περιστατικά ψυχικής ασθένειας στο «Δρομοκαΐτειο» διανύει το δεύτερο 24ωρο νοσηλείας της η 55χρονη Α.Κ. που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο. Μάλιστα, είναι μία από τις επτά ασθενείς που εισήχθησαν προχθές και νοσηλεύονται ακουσίως, με εισαγγελική εντολή.

    Όπως είναι φυσικό, η ασθενής έχει κενά και ανακολουθίες στη σωστή λήψη των φαρμάκων της, γεγονός με επιπτώσεις δραματικές στη ζωή της και φυσικά στη ζωή των άλλων.

    Στο Τμήμα Οξέων Περιστατικών «Ελλήνων Αμερικής» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαϊτειο» η 55χρονη μοιράζεται έναν θάλαμο με άλλες δύο ασθενείς. Έξω από τον θάλαμο βρίσκονται δύο αστυνομικοί που έχουν χρεωθεί τη φύλαξή της. Από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης οπότε η Εισαγγελία Πρωτοδικών έδωσε εντολή να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στην Α.Κ., οι γιατροί την παρακολουθούν και την υποβάλλουν σε εξετάσεις.

    Η 55χρονη, ήρεμη, επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα της καταλογίζονται, κάνει λόγο για σκευωρία και απειλεί με μηνύσεις τις οικογένειες με τα μωρά εναντίον των οποίων φέρεται να έχει επιτεθεί και προκαλέσει σωματικές βλάβες. Ωστόσο, το ιστορικό της κάθε άλλο παρά ενισχύει τα λεγόμενά της. Κατά πληροφορίες, η γυναίκα από τα Άνω Λιόσια έχει ιστορικό ψυχικής νόσου και (έπρεπε να) λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

    Η συμπεριφορά της όπως προέκυψε και από τη μέχρι τώρα παρακολούθησή της μέσα στο «Δρομοκαϊτειο», χαρακτηριζόταν από εντάσεις κι αποκλίσεις, αλλά άρχισε να γίνεται εκτός ελέγχου τους τελευταίους τρεις μήνες, διάστημα που σημαδεύτηκε από την απώλεια του πατέρα της.

    Οι καταγγελίες των γειτόνων έπεφταν στο κενό

    Μέχρι και βίντεο είχαν τραβήξει οι γείτονες της 55χρονης, προκειμένου να αποδείξουν στις αρχές την επικίνδυνη συμπεριφορά της γυναίκας. Το βίντεο-ντοκουμέντο με την 55χρονη που χαράκωνε μωρά να απειλεί γείτονές της χρησιμοποιώντας μία πάνινη κούκλα, την οποία… στραγγάλιζε στο παράθυρο του μπαλκονιού της, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

    Η πάνινη κούκλα ξεπροβάλλει πίσω από την κουρτίνα ενός παράθυρου του σπιτιού της, με ένα σχοινί δεμένο στο λαιμό της. Η 55χρονη γυναίκα την κουνάει επιδεικτικά ξεστομίζοντας απειλές προς τους γείτονες. Λίγο μετά σηκώνει το άλλο της χέρι και με τα μακριά της νύχια, αυτά με τα οποία κατηγορείται ότι χαράκωσε κάποια από τα βρέφη κάνει μία άσεμνη χειρονομία. Πρόκειται για εικόνες που κατέγραφαν συστηματικά γείτονες.Καταγγελίες μάλιστα αναφέρουν, ότι το τελευταίο διάστημα η επικίνδυνη συμπεριφορά της 55χρονης είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

    Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 επί χρόνια γειτόνισσα της 55χρονης δηλώνει ότι έχει τραβήξει πολλά και  ότι έχει μιλήσει με τις μητέρες των παιδιών και είναι διατεθειμένη να τις βοηθήσει επειδή πιστεύει ότι η κατηγορούμενη χρήζει βοήθειας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη που χαράκωνε μωρά – Στις 25 Ιουλίου η δίκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Στο Δρομοκαΐτειο, η 55χρονη που χαράκωνε τα μωρά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 55χρονη που χαράκωνε μωρά στα νότια προάστια – Τι λέει η ίδια



    ΣΧΟΛΙΑ