• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Εισαγγελέας: Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

    • NewsRoom


    Την ενοχή του 58χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό ζήτησε η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, κ. Μίνα Σωτηροπούλου.

    Η εισαγγελική λειτουργός δεν πείστηκε ούτε κατ’ ελάχιστο από τον ισχυρισμό που προέβαλε απολογούμενος ο κατηγορούμενος, υποστηρίζοντας ότι ένας Αθηναίος δικηγόρος και ένα ακόμα πρόσωπο με το ψευδώνυμο Χάρης ήταν εκείνοι από τους οποίους πήρε την εντολή να βγάλει για 3-4 μήνες εκτός υπηρεσίας την άτυχη εφοριακό.

    Αγορεύοντας η εισαγγελέας χαρακτήρισε αξιόλογη την Δώρα Ζέμπερη για την κοινωνία και την οικογένειά της,  η οποία  αντί να χαίρεται την ηλικία της, ξεχρέωνε χρέη από τζόγο. Είχε πολλά φορτία στην πλάτη της, όπως είπε η εισαγγελέας. Είχε πικρία από την οικογένεια. Δεν φρόντισε και ο πατέρας να την προστατεύσει, ανέφερε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Δ. Ζέμπερη – «Θα σε σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι» φώναζε ο πατέρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων στη δολοφονία Ζέμπερη: «Είχε λάβει μήνυμα να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πήγαν να λιντζάρουν τον Σοροπίδη στη δίκη της Δώρας Ζέμπερη: Οργή και κατάρες



    ΣΧΟΛΙΑ