• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Οι εργαζόμενοι της Fiat απεργούν μετά την μεταγραφή του Ρονάλντο στη Γιουβέντους

    ρονάλντο

    Κριστιάνο Ρονάλντο


    Σε απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της Fiat με αφορμή την φημολογούμενη οικονομική βοήθεια της αυτοβιομηχανίας για την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

    Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι εργαζόμενοι καταγγέλουν την απόφαση της εταιρείας να βοηθήσει οικονομικά την ποδοσφαιρική ομάδα, την ώρα που εκείνοι τα βγάζουν πέρα δύσκολα με τους μισθούς τους.

    Δείτε την ανακοίνωση:

    «Είναι απαράδεκτο οι εργαζόμενοι να συνεχίζουν να κάνουν μεγάλες οικονομικές θυσίες και η εταιρεία να ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή. Μας έχουν πει ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, ότι πρέπει να διασφαλίσουμε την κοινωνική ισορροπία, περιμένοντας για νέα μοντέλα που ποτέ δεν έρχονται.

    Και ενώ οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους σφίγγουν το ζωνάρι όλο και περισσότερο, η εταιρεία αποφασίζει να επενδύσει πολλά χρήματα για έναν μόνο εργαζόμενο.

    Είναι δίκαιο; Είναι φυσιολογικό για ένα άτομο να βγάζει εκατομμύρια, όταν χιλιάδες οικογένειες δεν τα βγάζουν πέρα στα μέσα ενός μήνα;

    φιατ

    Είμαστε όλοι εργαζόμενοι του ίδιου ιδιοκτήτη, αλλά αυτή η διαφορά στην αντιμετώπιση δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή. Οι εργαζόμενοι της FIAT έχουν δημιουργήσει την περιουσία της εταιρείας για τουλάχιστον τρεις γενιές, αλλά ως αντάλλαγμα έχουν λάβει μια ζωή από μιζέρια.

    Η εταιρεία θα έπρεπε να επενδύσει σε μοντέλα αυτοκινήτων, που θα εγγυηθούν το μέλλον χιλιάδων ανθρώπων, παρά να εμπλουτίσει τον έναν.

    Για όλους αυτούς τους λόγους, απεργούμε από το βράδυ της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Τρίτης».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη στην Κηφισιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ρονάλντο αποχαιρετά τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ήρθε η ώρα για μία νέα περίοδο στην καριέρα μου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Καλαμάτα «έκλεισε» το deal των 120 εκατ. ο Ρονάλντο με την Γιουβέντους



    ΣΧΟΛΙΑ