• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αυτοί είναι οι τρεις δραπέτες της Αργυρούπολης – Τα ακριβά αυτοκίνητα, τα σκάφη και οι γυναίκες


    Εντύπωση προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως δημοσιότητας για την έξαλλη ζωή των τριών Αλβανών κακοποιών που δραπέτευσαν σήμερα από το Α.Τ. Αργυρούπολης. Όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις τους στα social media ήθελαν να επιδεικνύουν τα ακριβά αυτοκίνητα με τα οποία κυκλοφορούσαν και γενικά απέπενεαν θράσος και προκλητικότητα.

    Μάλιστα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι είχαν συλληφθεί αρκετές φορές και μπαινόβγαιναν στα αστυνομικά τμήματα και τα εισαγγελικά γραφεία, πόσταραν ανενόχλητοι σε facebook και instagram, προφανώς στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν το γυναικείο κονό, αφού είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στις ωραίες γυναίκες, στις οποίες, λένε οι πληροφορίες, δώριζαν μέρος από τη λεία, καθώς και ακριβά ρούχα και χρυσαφικά.

    Οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν πώς κατάφεραν να βάλουν στο κελί τη λίμα για να τροχίσουν τα κάγκελα, καθώς δεν ακούστηκε κανένας θόρυβος όση ώρα «έσπαγαν» τα κάγκελα, αλλά και γιατί δεν λειτουργούσε η κάμερα που βρίσκεται στην είσοδο του Α.Τ και δίνει εικόνα στον αξιωματικό υπηρεσίας.

    Για τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής η συγκεκριμένη ομάδα αποτελούσε ένα μεγάλο στοίχημα που έπρεπε να κερδίσουν και το έκαναν. Μετά από έρευνες δύο μηνών oι έμπειροι αξιωματικοί της Yποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατάφεραν να τους περάσουν χειροπέδες και να δώσουν τέλος στη δράση τους έχοντας διαπιστώσει 72 περιπτώσεις «εισβολών» οι περισσότερες στην περιοχή των βορείων προαστίων.

    Δείτε μερικές από τις προκλητικές δημοσιεύσεις τους στο internet:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαζική απόδραση τριών επικίνδυνων κακοποιών από το Α.Τ Αργυρούπολης

     



    ΣΧΟΛΙΑ