• sports

    Συγκίνηση και Καβάφης στην τελετή των Lakers για τον Kobe Bryant (video)

    • Νίκη Καξερή


    Σε μία εντυπωσιακή τελετή κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα με τους Warriors, οι Los Angeles Lakers τίμησαν τον σπουδαίο Kobe Bryant, ο οποίος αποσύρθηκε από την ομάδα το 2016. Ο θρυλικός Magic Johnson, πρόεδρος της ομάδας, μάλιστα, χαρακτήρισε τον Bryant ως τον σπουδαιότερο παίκτη που αγωνίστηκε στους Lakers, ενώ ο σύλλογος έτοιμασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στο παρκέ του Staples Center και όχι μόνο.

    Οι φανέλες του πρώην ηγέτη των Lakers με αριθμούς «8» και «24» αποσύρθηκαν τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον μεγάλο παίκτη, που άφησε ιστορία στο NBA.

    «Θέλω να σας ευχαριστήσω. Αυτή η τελετή έχει να κάνει με τις φανέλες που ήταν εκεί πριν από την δική μου. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Μου έδωσαν κίνητρο να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτή η τελετή αφορά επίσης τους φιλάθλους και τα media. Δεν νομίζω πως μπορείτε να καταλάβετε πόσο κοντά μου ήσασταν. Σκεφτόμουν εσάς όταν σηκωνόμουν στις 5:30 το πρωί και σας ευχαριστώ γι’αυτό», ανέφερε επίσης ο Μπράιαντ, ο οποίος έκλεισε με το πασίγνωστο «Mamba out» που προκάλεσε το χειροκρότημα όλων στο γήπεδο.

    Στο τέλος του λόγου του, δήλωσε ότι, «σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι» του σπουδαίου Έλληνα ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη από την «Ιθάκη».

    Δείτε το βίντεο από την τελετή:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όταν όλα πάνε στραβά (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Kate Upton μας μαθαίνει… τένις (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην αγκαλιά του Σταύρου Νιάρχου η Dasha Zhukova;



    ΣΧΟΛΙΑ