• sports

    Πολλά ειδικά στοιχήματα για το NBA All Star Game και τον Αντετοκούνμπο από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

    • NewsRoom
    Αντετοκούνμπο

    Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο διεξάγεται στο «Staples Center» του Λος Άντζελες το 67o NBA All Star Game. Για πρώτη φορά δεν θα πραγματοποιηθεί ο παραδοσιακός αγώνας, ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση, αλλά αναμετρηθούν, στις 03:00 το πρωί της Δευτέρας, οι δύο ομάδες που σχηματίστηκαν από επιλογές των δύο παικτών, που πήραν τις περισσότερες ψήφους στις δύο περιφέρειες. Ο πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς και στη Δύση ο Στεφ Κάρι, ο οποίος επέλεξε για την ομάδα του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

    Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πλήθος ειδικών στοιχημάτων για το NBA All Star Game και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στον αγώνα, ανάμεσα στις ομάδες του Στεφ Κάρι και του Λεμπρόν Τζέιμς, οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν στο τελικό αποτέλεσμα με προβάδισμα 3,5 πόντων για την ομάδα του Κάρι, το τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση, τον νικητή του αγώνα, τον νικητή της πρώτης περιόδου, το ημίχρονο/τελικό με παράταση, τους under/over 346,5 πόντους και τη διαφορά πόντων.

    opap-pame-stoixima-nba

    Πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για το αν θα κάνει νταμπλ νταμπλ, αν θα έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στην ομάδα του, αν θα κάνει τριπλ νταμπλ, αν θα είναι πολυτιμότερος παίκτης στο All Star Game, καθώς και για τα head to head ριμπάουντς με τον Άντονι Ντέιβις και τον Τζόελ Εμπίντ, τα head to head πόντων με τον Στεφ Κάρι, τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Λεμπρόν Τζέιμς.

    Ειδικές στοιχηματικές ενότητες προσφέρονται από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ στο NBA All Star Game για τους διαγωνισμούς τρίποντων, επιδεξιοτήτων, καρφωμάτων και τον πολυτιμότερο παίκτη.



    ΣΧΟΛΙΑ