• sports

    Εβδομάδα Euroleague με καυτά ματς και εκατοντάδες ειδικά από το Stoiximan.gr

    • NewsRoom
    Euroleague


    Η γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ συνεχίζεται με τις ομάδες της Euroleague να ρίχνονται στη μάχη, σε μία ακόμα εβδομάδα… φωτιά!

    Όλα τα παιχνίδια προσφέρονται από το Stoiximan.gr, με ειδικά στοιχήματα και ελκυστικές αποδόσεις.

    Ολυμπιακός: Θέλει να αποδείξει πως είναι φαβορί

    Απόψε, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να αφήσει πίσω το “ναυάγιο” της Βιτόρια και στο ματς με την Μακάμπι στο ΣΕΦ θέλει μία επιβλητική εμφάνιση που θα του εξασφαλίσει τη νίκη και θα ανατρέψει το αρνητικό κλίμα.

    Όπως προκύπτει και από τις αποδόσεις του Stoiximan.gr, βρίσκεται σε ρόλο φαβορί, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι σίγουρο πως θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους Ισραηλινούς.

    Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Κίμκι στην καυτή έδρα των μαχητικών Σέρβων, ενώ η Μπρόσε Μπάμπεργκ υποδέχεται τη Ζαλγκίρις και η Βαλένθια την Μπαρτσελόνα.

    Στην Κωνσταντινούπολη με αυτοπεποίθηση ο Παναθηναϊκός

    Οι Πράσινοι ταξιδεύουν με την ψυχολογία στα ύψη την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε, σε μία διασταύρωση που παραδοσιακά υπόσχεται έντονες συγκινήσεις.

    Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα επιδιώξουν τη 12η νίκη τους στη φετινή Euroleague, ωστόσο η παρέα του Νικ Καλάθη θέλει να τους χαλάσει τα σχέδια με σύμμαχο τις εξαιρετικές φετινές τους εμφανίσεις.

    Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τους Κάλινιτς και Νάναλι, ενώ το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού εξετάζει τη συμμετοχή του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος υπέστη αιμάτωμα στο δεξί πέλμα στο ματς με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

    Την ίδια μέρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενεί την Εφές, η Μιλάνο την Ουνικάχα και η Ρεάλ τη Μπασκόνια, με τους γηπεδούχους να έχουν -βάσει δυναμικότητας- τις πιθανότητες για νίκη με το μέρος τους.

    Για το διπλό ο Ολυμπιακός στη Ρωσία και κλείσιμο με ματσάρα ο Παναθηναϊκός

    Την Πέμπτη, οι παίκτες του Ολυμπιακού ταξιδεύουν στη Ρωσία όπου θα αναμετρηθούν με την Κίμκι σε ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φέρουν στα μέτρα τους για να φύγουν με το διπλό, ώστε να υποστηρίξουν στην πράξη πως η βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες μόνο τυχαία δεν είναι.

    Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Βαλένθια, η Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Ερυθρό Αστέρα και η Μπαρτσελόνα την Μπρόσε Μπάμπεργκ.

    Το καυτό τετραήμερο του Παναθηναϊκού, ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ όπου φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, στο πιο δυνατό παιχνίδι της εβδομάδας.

    Οι Ρώσοι θα επιχειρήσουν και αυτοί με τη σειρά τους να ρίξουν το… απόρθητο πράσινο κάστρο, σε ένα παιχνίδι που οι μπασκετόφιλοι ολόκληρης της Ευρώπης περιμένουν με ανυπομονησία.

    Μάλιστα, το Stoiximan.gr, προσφέρει αμέτρητες επιλογές και ενδιαφέρουσες αποδόσεις.

    Euroleague

    Η αγωνιστική ημέρα, πλαισιώνεται από τα Εφές – Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια – Μιλάνο και Ουνικάχα – Ρεάλ.



    ΣΧΟΛΙΑ