• Κοινωνία

    Τραγωδία στην Ιταλία: Νεκρή 9μελής οικογένεια, με 3 παιδιά, από την κακοκαιρία

    • NewsRoom


    Μια νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Ιταλία από την επέλαση του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει το τελευταίο διάστημα την γειτονική χώρα.

    Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Παλέρμο στη Σικελία, από την πλημμύρα που προκάλεσε η υπερχείλιση των ποταμών. Μεταξύ των νεκρών, οι 9 αποτελούσαν μέλη μιας οικογένειας.

    Τα πτώματα των εννέα μελών της ίδιας οικογένειας, ανάμεσά τους παιδιά ηλικίας ενός έτους, 3 και 15 ετών, περισυνελέγησαν από το σπίτι τους στη Καστελντάτσια, στις όχθες ενός μικρού ποταμού. Τρία ακόμη μέλη της ίδιας οικογένειας κατάφεραν να γλιτώσουν από την άνοδο της στάθμης των υδάτων, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Agi.

    ‘Το δέκατο θύμα είναι ένας άνδρας, ο οποίος έχασε τη ζωή του την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Πρόλειται για έναν 44χρονο διευθυντή πρατηρίου καυσίμων  στην κοινότητα Βίκαρι. Ο άνδρας ειδοποιήθηκε πως στον χώρο εργασίας ένας εργαζόμενος είχε εγκλωβιστεί και προσπάθησε να φτάσει για να τον βοηθήσει διευκρινίζει το Agi.

    Παράλληλα, αγνοείται η τύχη δύο ακόμη ανθρώπων στην περιοχή. Ένας επιβάτης, ο οποίος δεν έχει βρεθεί ακόμη, επέβαινε στο αυτοκίνητο του 44χρονου θύματος που παρασύρθηκε από την ορμή του νερού. Οι αρχές δεν έχουν κανένα νέο και για την τύχη ενός γιατρού που οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην πόλη Κορλεόνε και πιθανόν αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει πάνω σε δρόμο λόγω της κακοκαιρίας.



    ΣΧΟΛΙΑ