• Κοινωνία

    Θρίλερ στον Άραχθο: Νεκρός 33χρονος με χτύπημα στο κεφάλι

    • NewsRoom


    Νεκρός στον ποταμό Άραχθο στη γέφυρα Τσιμπόβου κοντά στο χωριό Χαροκόπι εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας 33χρονος, ο οποίος φέρει τραύμα στο κεφάλι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv-news.gr, ο νεαρός άνδρας είχε φύγει νωρίς το μεσημέρι από το σπίτι του για να πάει για ψάρεμα. Όσο περνούσαν οι ώρες κι εκείνος δεν επέστρεφε, η οικογένειά του ανησύχησε και ο πατέρας μαζί με τον αδερφό του άρχισαν να τον αναζητούν στην περιοχή.

    Ο άτυχος νεαρός με καταγωγή από χωριό της περιοχής εντοπίστηκε από τους οικείους του λίγα λεπτά μετά τις 22.00 χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο ποτάμι.

    Οι συγγενείς του ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές, με τους άνδρες της Π.Υ. Ιωαννίνων, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ να σπεύδουν στο σημείο. Στην περιοχή του συμβάντος μετέβη και ιατροδικαστής για την εξέταση των συνθηκών του ατυχήματος, καθώς ο 33χρονος φέρει χτύπημα στο κεφάλι .

    Η σορός του διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια και στις συνθήκες του συμβάντος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πυροβολισμοί στο Βέλγιο με δύο τραυματίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στη Λαμία: Κρατούσε Γαλλίδα αιχμάλωτη, δεμένη και φιμωμένη στον ακάλυπτο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό βρέφος 3 μηνών στο Καραμανδάνειο



    ΣΧΟΛΙΑ