• Κοινωνία

    Στα χέρια της Αστυνομίας 51χρονος αρχιτέκτονας: Ομολόγησε τον φόνο του φαρμακοποιού Β. Φλώρου

    • NewsRoom


    Στην Ασφάλεια προσήχθη ως ύποπτος το βράδυ της Τρίτης ένας 51χρονος αρχιτέκτονας, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως βασικός ύποπτος για τον φόνο του 57χρονου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου. O 51χρονος ομολόγησε τη δολοφονία του φαρμακοποιού και συνελήφθη από τις Αρχές.

    Ο 51χρονος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με τον φαρμακοποιό, οι οποίες αφορούσαν ένα ακίνητο για το οποίο κατέληξαν μάλιστα στο δικαστήριο. Ο 51χρονος είχε δανειστεί από τον φαρμακοποιό ένα μεγάλο χρηματικό πόσο κι επειδή δεν μπόρεσε να το αποπληρώσει έγινε κατάσχεση του σπιτιού του, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές. Ο Φλώρος κέρδισε το σπίτι με αποτέλεσμα ο 51χρονος, ο οποίος είναι οικογενειάρχης που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, να θεωρεί ότι αδικήθηκε και προέβη σ’ αυτή την πράξη προκειμένου να τον εκδικηθεί.

    Ο 51χρονος συνεχίζει να εξετάζεται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

    Η εν ψυχρώ δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου έγινε  στις 8 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό. Ο δράστης προσέγγισε τον 57χρονο άντρα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

    Η οικογένειά του είχε δηλώσει ότι ο 57χρονος πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών, δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ούτε ο ίδιος τους είχε αναφέρει κάποιο ανησυχητικό περιστατικό. Παρόλα αυτά όλα έδειχναν από την πρώτη στιγμή πως πίσω από την δολοφονία κρύβονταν προσωπικές διαφορές.



    ΣΧΟΛΙΑ