• Κοινωνία

    Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Φλώρος, πατέρας του Άρη Φλώρου

    • NewsRoom

    Αχιλλέας Φλώρος. (φωτό αρχείου)


    Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Αχιλλέας Φλώρος, πατέρας του Αριστείδη (Άρη) Φλώρου που οδηγήθηκε πριν από δύο εβδομάδες περίπου ξανά στη φυλακή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αχιλλέας Φλώρος εισήχθη στο «Υγεία» μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Μάλιστα, ιατρικές πηγές υποστηρίζουν ότι αν η διακομιδή του στο νοσοκομείο δεν είχε γίνει εγκαίρως, θα μπορούσε να έχει επέλθει ακόμη και το μοιραίο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος Άρης Φλώρος, μετά τη σύντομη -όπως αποδείχθηκε- αποφυλάκισή του, επέστρεψε με δικαστική απόφαση πίσω στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της πρωτόδικης καταδίκης του για το σκάνδαλο των Energa-Hellas Power.

    Ο Άρης Φλώρος είχε καταδικαστεί τον Φεβρουάριο του 2017, σε πρώτο βαθμό, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε κάθειρξη 21 ετών και χρηματική ποινή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

    Για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power έχει καταδικαστεί και ο πατέρας του, Αχιλλέας Φλώρος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αυτήν τη στιγμή, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 14 ετών κατά συγχώνευση και χρηματική ποινή 1.000.000 ευρώ για τα ίδια αδικήματα. Όμως η ποινή του είχε αναστολή με εγγύηση 300 χιλιάδων ευρώ.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΩΡΛ Ευαγγελισμού: Ομολόγησε την πλαστογραφία του πιστοποιητικού του Φλώρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποκαλύψεις για την αποφυλάκιση Φλώρου: Χρησιμοποίησαν τη γνωμάτευση από άλλον ασθενή που ονομαζόταν επίσης Αριστείδης Φλώρος!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πίσω στη φυλακή ο Άρης Φλώρος! Αναιρέθηκε το βούλευμα αποφυλάκισης του



    ΣΧΟΛΙΑ