• Κοινωνία

    Ημέρες Καριέρας 2018: Ένα διήμερο που θα αλλάξει το επαγγελματικό σου μέλλον!

    • NewsRoom
    Τεχνόπολη

    Πηγή: FB page (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Technopolis City of Athens)


    Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder, διοργανώνει και φέτος το μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη και τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα. Για δυο ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα.

    Φέτος, στις Ημέρες Καριέρας συμμετέχουν περισσότερες από 59 επιχειρήσεις εργασίας, 20% περισσότερες από πέρσι, εκπαιδευτικοί οργανισμοί, και φορείς που αναζητούν τους νέους τους συνεργάτες. Οι Ημέρες Καριέρας 2018 απευθύνονται σε όλους τους νέους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, εργαζόμενους που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία, τελειόφοιτους που αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για σπουδές, φοιτητές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και πρακτική άσκηση.

    Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters του kariera.gr, κατατοπίζουν τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης, και επαγγελματικού προσανατολισμού.

    Ενταγμένο στις Ημέρες Καριέρας, για πέμπτη χρονιά, το UpEvent, το πιο αισιόδοξο event της πόλης, θα πραγματοποιηθεί στο Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Διακεκριμένα πρόσωπα από όλους τους κλάδους θα μιλήσουν για την επαγγελματική τους πορεία, τα όνειρά τους και το πώς κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους.

    Επίσης, το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά τη δυνατότητα σε έναν συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2018 που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

    Εκπαιδευτείτε στo Digital Marketing και στο Σχεδιασμό μιας Βασικής Ιστοσελίδας μέσω των δύο σεμιναρίων της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google που θα λάβουν χώρα στις Ημέρες Καριέρας.

    Η Teleperformance Greece είναι για ακόμα μια χρονιά Χορηγός των Ημερών Καριέρας. Θέλοντας να περάσει το μήνυμα της εταιρείας, ο κος Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, HR Director της Teleperformance Greece, δήλωσε: «Δίνουμε το παρών στις Ημέρες Καριέρας 2018 στηρίζοντας τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία της αγοράς για τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα και την επαγγελματική εξέλιξη των νέων».

    Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2018 είναι δωρεάν για όλους με απαραίτητη την εγγραφή στο kariera.gr.

    Ημέρες Καριέρας 2018
    13 και 14 Οκτωβρίου, 
    Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 
    Διοργάνωση: www.kariera.gr
    Χορηγός: Teleperformance Greece



    ΣΧΟΛΙΑ