• Κοινωνία

    Απίστευτος Τσακαλώτος! Κυκλοφορούσε στην Πρέβεζα φορώντας t-shirt με φωτογραφία του ζευγάρι με την… Σκάρλετ Γιόχανσον!

    • NewsRoom


    Την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πρέβεζα, επέλεξε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, για να περάσει τις ολιγοήμερες διακοπές του. Μια συνήθεια την οποία, άλλωστε, κρατά σχεδόν κάθε χρόνο.

    Ωστόσο, η φετινή του παρουσία στην πόλη της Ηπείρου προκάλεσε αίσθηση, για διαφορετικούς λόγους. Αιτία ήταν το πρωτότυπο t-shirt που επέλεξε να φορέσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, το οποίο είχε αναφορά σε μια από τις πιο διάσημες ατάκες του στο ελληνικό κοινοβούλιο.

    Ο υπουργός εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με την παρέα του στο γραφικό «Σαϊτάν Παζάρ» του Στάθη Γουρνάρη, φορώντας ένα χιουμοριστικό t-shirt στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να είναι ζευγάρι με την Σκάρλετ Γιόχανσον!

    Όπως σχολίασε ο υπουργός, το t-shirt είναι δώρο των φίλων του για τα γενέθλιά του.

    Τον περασμένο Μάρτιο ο κ. Τσακαλώτος σε συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών στη Βουλή, είχε αναφέρει: «Όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό». Μάλιστα, λίγο αργότερα, η ίδια η ηθοποιός εξέφρασε την έκπληξή της που έγινε θέμα στην Ελληνική Βουλή!

    Πηγή φωτογραφιών: Prevezatoday

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Σκάρλετ Γιόχανσον απαντά στον Τσακαλώτο: Δεν το πιστεύω ότι έγινα θέμα στη Βουλή των Ελλήνων! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ