• Δημοφιλή στο Internet

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 21 Μαρτίου

    • NewsRoom
    ζώδια


    Μία ημέρα γεμάτη αισιοδοξία, πολλά νέα σχέδια και αρκετή δουλειά.

    ΚΡΙΟΣ
    Οι καλές σου προθέσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε ένα προβληματικό μονοπάτι σήμερα αν δεν έχεις τη διάθεση να δεις έστω και λίγο την πραγματικότητα. Κάποιες φορές μία εξαιρετική ιδέα απλά εμφανίζεται μέσα στην άγνοιά σου και ξέρεις ότι είναι το μέλλον σου που σε καλεί να αναλάβεις δράση. Δυστυχώς, όμως, οι παρούσες συνθήκες αλλάζουν και εσύ πρέπει να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου και να τα προσαρμόσεις στα νέα δεδομένα. Η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ αν είσαι τόσο πεπεισμένη για την επιτυχία σου που φτάσεις σε σημείο να αγνοήσεις τα σημάδια γύρω σου. Προσοχή στα οικονομικά σου.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Συχνά χρειάζεσαι μία πολύ καλή αποστολή και ένα πρακτικό σχέδιο, προκειμένου να προχωρήσεις την ιδέα σου. Ωστόσο, σήμερα αλλάζεις τους όρους και οδεύεις προς έναν αχανή προορισμό χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να καλύψεις όσο περισσότερο έδαφος μπορείς καθώς οι ιδανικές αυτές συνθήκες δεν θα διαρκέσουν για πολύ. Ξεκίνα αμέσως για να έχεις πρόοδο προτού να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου και τις προσδοκίες σου. Τα οικονομικά σου, δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις σου σήμερα, για να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού. Φρόντισε να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου και να αποφύγεις τις εντάσεις.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Σκέφτεσαι σοβαρά τα πολύ σημαντικά ζητήματα καθώς προσπαθείς να πάρεις αποφάσεις σήμερα. Η άμεση κατάσταση στην εργασία σου είναι αρκετά ενθαρρυντική αλλά σε βάθος χρόνου οι προοπτικές ενδεχομένως να μην είναι τόσο καλές. Εν τω μεταξύ, οι συνεργάτες σου αναπτύσσουν ένα σχέδιο και θέλουν να μάθουν αν θα συμμετάσχεις ή όχι στην διεκπεραίωσή του. Φυσικά, επιθυμείς να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά η απόφασή σου είναι περίπλοκη καθώς παρεμποδίζεται από την αντίθεση που έχεις στις μεθόδους που ακολουθούν. Άνοιξε το μυαλό σου και πάρε μέρος στη συζήτηση παρά τις αντιρρήσεις σου. Ευτυχώς, οι καλύτερες λύσεις προκύπτουν από τις αντιθέσεις και τις αντιπαραθέσεις. Μην παρασυρθείς σε περιττές αγορές, καθώς θα προκύψουν αναπάντεχα έξοδα. Θα περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Αισθάνεσαι αρκετά άνετα με τα σχέδιά σου αλλά παράλληλα χάνεις ένα σημαντικό μήνυμα που σου στέλνει το σύμπαν και σε προειδοποιεί να παραμείνεις ευέλικτη παρά την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι αποφασισμένη να δείξεις στους συνεργάτες σου όλα όσα μπορείς να κάνεις, παρά να υποχωρήσεις και να επανεκτιμήσεις τη στρατηγική σου. Παρόλα αυτά, δεν είναι σοφή απόφαση να αφήσεις τον εγωισμό σου να σε προσπεράσει, έστω και αν έχεις τη θέληση να υπερισχύσεις. Θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τα οικονομικά σου και θα κάνεις συζητήσεις για να τα αυξήσεις. Προσοχή στη σχέση σου. Κάποιος σας ζηλεύει και θα φέρει εντάσεις.

    ΛΕΩΝ
    Αν και εμπνέεσαι από τα όνειρά σου, έχεις μία δυνατή αίσθηση εκπλήρωσης του σκοπού σου, ο οποίος διατηρεί τον ενθουσιασμό σου όταν υπάρχει σημαντική πρόοδος. Μπορεί να κάνεις τα πάντα σύμφωνα με τα σχέδιά σου, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τώρα. Δεν χρειάζεται να αιτιολογήσεις την έλλειψη των επιτυχιών σου, ούτε καν στον εαυτό σου. Δεν μπορείς εξάλλου, εσύ να ελέγχεις τους εξωτερικούς παράγοντες που προς το παρόν τουλάχιστον σε ρίχνουν ηθικά. Αλλά μην χάνεις την πίστη σου. Το ραντεβού σου με την τύχη είναι πάντα στην ώρα του. Προσπάθησε να περιορίσεις τα έξοδά σου, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Θέλεις να φτάσεις στη λύση του αινίγματος και ο ενθουσιασμός σου για την έρευνα μπορεί να σε οδηγήσει σε μία εξαιρετική ανακάλυψη. Αλλά τα πρακτικά ζητήματα απαιτούν την προσοχή σου σήμερα, ειδικά αν δουλεύεις στην υλοποίηση ενός μακροπρόθεσμου ονείρου. Ίσως χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη την ανικανοποίητη περιέργειά σου προκειμένου να ακολουθήσεις το επόμενο λογικό βήμα στο ταξίδι σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, σήμερα θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα. Έντονες αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου, θα χαλάσουν το κλίμα στη σχέση σου.

    ΖΥΓΟΣ
    Σήμερα δε μπορείς να συμμετάσχεις στα σχέδια των άλλων γιατί δεν θα περρισέψει καθόλου χρόνος για τα δικά σου όνειρα. Βέβαια, είναι δύσκολο να πεις όχι σε έναν φίλο που σε προσεγγίζει με μία εξαιρετική ευκαιρία και ακόμη πιο δύσκολο αν επιμένει σθεναρά. Ωστόσο, η άρνηση σε μία σημαντική πρόταση, είναι η καλύτερη κίνηση τώρα αφού σου δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσεις τη δική σου επιτυχία. Μην χάνεις χρόνο αναλογιζόμενη τι ενδεχομένως έχασες. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σου. Θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις καταστάσεις που σε στεναχωρούσαν.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Σήμερα στρέφεσαι σε έναν έμπιστο φίλο για να γίνει ο φάρος σου. Ίσως ο πρόσφατος ενθουσιασμός σου με κάποια εργασία σε έκανε να δεις τα πράγματα σαν να είναι «βουνό». Αλλά ενδεχομένως, η τωρινή σου τάση να μεγαλοποιείς κάτι απλό σε σημαντικό στην πραγματικότητα είναι μία βαθιά σου επιθυμία. Είναι δύσκολο να μετρήσεις την σπουδαιότητα των ενεργειών σου προς το παρόν. Αλλά το να ζητήσεις βοήθεια είναι μόνο ένα σκαλοπάτι στην πορεία σου. Ωστόσο, πρέπει να αποφασίσεις αν θα ακούσεις ή όχι όσα λένε οι γύρω σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα προκύψουν και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Είναι αντισυμβατικό να εμποδίσεις την ενασχόλησή σου με ένα πρότζεκτ όταν όλα μοιάζουν να πηγαίνουν τόσο καλά. Παρόλα αυτά, η προσοχή που πρέπει να δείξεις σήμερα είναι πολύ σημαντική και για τις επόμενες ημέρες. Μία προσεκτική και μεθοδική προσέγγιση σε ένα περίπλοκο σχέδιο θέτει πιο σταθερά θεμέλια από το να προσπαθείς να επιτύχεις πολλά με τη μία. Αν επεκτείνεις τώρα τα «φτερά» σου σύντομα θα κληθείς να υποστείς τις συνέπειες. Σε προβληματίζουν κληρονομικά ζητήματα, φρόντισε να τα διευθετήσεις. Το Σύμπαν σε ευνοεί και θα φέρει θετικές εξελίξεις στη σχέση σου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Έχεις την υπερδύναμη να μπορείς να χειρίζεσαι τον χρόνο προς όφελός σου. Μπορείς στο μυαλό σου να επιβραδύνεις την πραγματικότητα επιτρέποντας με τον τρόπο δώσεις έκταση όχι μόνο στο να ζήσεις την εμπειρία ενός γεγονότος αλλά και να ανταποκριθείς επάξια σε αυτό. Οι γύρω σου δεν έχουν την παραμικρή ιδέα ότι κάτι δεν είναι φυσιολογικό σήμερα. Σε βλέπουν ήρεμη, ήσυχη και συγκροτημένη ακόμα και σε καταστάσεις στρες. Φυσικά και εσύ από την πλευρά σου, δεν καταρρίπτεις τους νόμους της φύσης. Απλά ο ρυθμός της ζωής είναι υποκειμενικός και η πνευματική του κατάσταση προσθέτει λίγο έξτρα χρόνο στην περίπτωσή σου. Μην κάνεις περιττές αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Καιρός να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις με τον αγαπημένο σου

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Φαίνεται ότι είσαι πιο ενεργός από ποτέ καθώς πετάγεσαι από τη μία δραστηριότητα στην άλλη, σχεδόν σε μία φρενήρη κατάσταση. Ωστόσο, υπάρχει μία τεράστια διαφορά σήμερα μεταξύ της εξωτερικής σου παρουσίασης και της εσωτερικής σου πνευματικής ικανότητας. Στην πραγματικότητα, αυτό που φαίνεται εσωτερικά σαν έντονη απασχόληση είναι μία κάλυψη, για να μην καταλάβουν οι γύρω σου πόσο αφιερωμένη είσαι στις σκέψεις σου τώρα. Η πραγματική σου εργασία λαμβάνει χώρα σε ένα ψυχολογικό επίπεδο καθώς αναθεωρείς τα θεμελιώδη πιστεύω σου προκειμένου να χτίσεις σταθερές δομές. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η συναισθηματική σταθερότητα. Απέφυγε τα νέα ανοίγματα στα οικονομικά σου. Θα περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Το να ακολουθείς ένα λεπτομερές πρόγραμμα σήμερα είναι το κλειδί στην σωφροσύνη. Οτιδήποτε και αν σου προκύψει σήμερα μπορείς να το αντιμετωπίσεις καθώς τα πάντα φαίνεται πως χωρούν στο πρόγραμμά σου. Αλλά μην το παρακάνεις. Η πνευματική σου ηρεμία απορρέει από την ικανότητά σου να βασίζεσαι σε μία στέρεα δομή. Αλλά η σοφία του να γνωρίζεις πότε να εγκαταλείπεις ένα σχέδιο και να προσαρμόζεσαι στη στιγμή είναι ανεκτίμητη αξία. Ευλογημένοι είναι όσοι δεν λυγίζουν από τις αξίες τους. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 19 έως 25 Μαρτίου 2018)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Μπήκαν στο παιχνίδι οι καινούργιοι παίκτες – Πώς αντέδρασαν οι ομάδες (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Το «νέο μέλος» της οικογένειας και τα γέλια της μικρής Μαρίνας (video)



    ΣΧΟΛΙΑ