• Δημοφιλή στο Internet

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21 Ιουνίου

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Επίσημα καλοκαίρι από σήμερα. Ο Βόρειος Πόλος βρίσκεται στη μέγιστη κλίση προς τον Ήλιο, σηματοδοτώντας το Θερινό Ηλιοστάσιο, τη στιγμή που ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Η μετατόπιση του Ήλιου στον Καρκίνο φέρνει πολύ ωραίες εξελίξεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

    ΚΡΙΟΣ
    Είναι πολύ πιθανό να αναρωτηθείς αν η ποσότητα ενέργειας που ξοδεύεις στα επαγγελματικά σου είναι αρκετή ή εάν χρειάζεται και άλλη για να πετύχεις τους στόχους σου. Αξίζει πραγματικά να αποστασιοποιηθείς από καβγάδες που μπορεί να υπάρξουν στην οικογένειά σου για οικονομικούς λόγους. Σημαντικό σήμερα να επενδύσεις σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Μην φοβηθείς να πάρεις ρίσκα στην ερωτική σου ζωή.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Είναι σχεδόν αδύνατο να ολοκληρώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σήμερα, χωρίς να χρησιμοποιήσεις τη βοήθεια που είναι διατεθειμένοι να σου προσφέρουν οι συνεργάτες σου. Η κοσμική διαφωνία της Αφροδίτης με τον Άρη θα σε μπερδέψουν στις επιλογές που σκοπεύεις να κάνεις στα οικονομικά σου. Προσπάθησε να κάνεις μία συμφέρουσα επιλογή για το μέλλον σου. Η θετική ενέργεια είναι κάτι που χρειάζεται η σχέση σου για να εξελιχθεί. Διαφορετικά δεν υπάρχει μέλλον ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου.

    ΔΙΔΥΜΟΣ
    Θα έχεις μία πολύ σημαντική συνάντηση σήμερα στον εργασιακό σου χώρο. Θα γνωρίσεις ένα άτομο το οποίο θα συμβάλλει θετικά στην πορεία της καριέρας σου. Μην σταματήσεις να κάνεις προσπάθειες να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Μην είσαι αρνητική στην βοήθεια που θα σου προσφερθεί. Η «διαμάχη» της Αφροδίτης με τον Άρη θα φέρει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Μην είσαι απρόθυμη να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές μπροστά σου και είσαι έτοιμη να υποδεχθείς τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου με μεγάλη χαρά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Εάν έχουν μειωθεί τα έσοδά σου, τότε ένα είναι βέβαιο, πρέπει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Καιρός να κάνεις κάτι και για εσένα. Μην κοιτάζεις πίσω σου, ότι τελείωσε ανήκει στο παρελθόν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου να γίνει καλύτερη.

    ΛΕΩΝ
    Δεν είναι στον χαρακτήρα σου να αφήνεις ένα ανολοκλήρωτα έργα. Δεν ταιριάζει στη φύση σου, δεν μπορείς να συνεχίσεις αν ξέρεις ότι κάτι έχει μείνει στη μέση. Θέλεις να απολαύσεις χρόνο για εσένα, όμως πρέπει πρώτα να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, για αυτό κάνε κινήσεις να βελτιώσεις την κατάσταση και να την φτάσεις σε ένα σημείο που να είσαι ευχαριστημένη. Στα αισθηματικά σου μην περιμένεις αγάπες και λουλούδια αν δεν λύσεις ένα πρόβλημα που αιωρείται…

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Υπολογίζεις πολύ στην υποστήριξη των συνεργατών σου και θέλεις να τους δεις να σε επιβραβεύουν για τις προσπάθειες που κάνεις και όσα έχεις πετύχει στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου προβλήματα παραμένουν, ωστόσο ενδέχεται να λάβεις κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Φρόντισε να τα αξιοποιήσεις κατάλληλα. Είσαι σε μία σχέση που θέλεις να αφοσιωθείς ακόμη περισσότερο, είναι στο χέρι σου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να δεις τα πράγματα να βελτιώνονται.

    ΖΥΓΟΣ
    Οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται σε σύγκρουση με τις απαιτήσεις της δουλειάς σου. Αυτή η σύγκρουση σου δημιουργεί μεγάλη ένταση. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις σε ανθρώπους που δεν φταίνε. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τον επαγγελματισμό σου αν θέλεις να προοδεύσει η καριέρα σου. Η συμμετοχή σου πολλές δραστηριότητες ενδέχεται να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού, για αυτό να είσαι προσεκτική. Η ευελιξία στην ερωτική σου ζωή θα σε φέρει πιο κοντά στον αγαπημένο σου. Επέλεξε πιο προσεκτικά όμως τα λόγια που θα χρησιμοποιήσεις στις συζητήσεις που θα κάνετε.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος να καταπνίξεις τα συναισθήματά σου σήμερα. Οι συνεργάτες σου μπορούν να κατανοήσουν απόλυτα την πίεση και το άγχος που αισθάνεσαι, για αυτό μην ανησυχεί. Είναι πιθανό να καθυστερήσουν κάποια σχέδια που είχες κάνει, λόγω κάποιων χρημάτων που θα αργήσεις τελικά να λάβεις. Η επικοινωνία σου με τον αγαπημένο σου θα είναι λίγο περίεργη σήμερα, ενδέχεται να υπάρξουν και συγκρούσεις. Για αυτό να είσαι προσεκτική στα λόγια που θα χρησιμοποιήσεις.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Θα αγωνιστείς με νύχια και με δόντια για να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας ένα πολύ σημαντικό επιχειρηματικό σχέδιο. Προσοχή, μην πέσεις σε παγίδες στην προσπάθειά σου να ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται επειγόντως θεραπεία. Στην προσπάθεια να βελτιώσεις την διαχείριση των οικονομικών σου θα συμβάλλει η διακοπή των περιττών αγορών. Δεν έχεις καμία διάθεση να περιμένεις με τα χέρια σταυρωμένα να βελτιωθεί η σχέση σου με τον σύντροφό σου. Θα κάνεις κινήσεις και έχεις σύμμαχό σου τον Άρη.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Προσοχή στις διαφωνίες που θα υπάρξουν σήμερα στον χώρο εργασίας σου. Η προσπάθειά σου να προοδεύσεις μπορεί να σε κάνει κάπως ειρωνική, κάτι που δεν χρειάζεται. Στάσου στο ύψος σου και μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει και να σε μετατρέψει σε κάτι που δεν είσαι. Η δημιουργική σου πλευρά θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερα έσοδα μέσα από ένα χόμπι σου. Να λειτουργήσεις πρακτικά και θα δεις τα οικονομικά σου να αυξάνονται. Στα αισθηματικά σου γνωρίζεις ότι η οικοδόμηση εμπιστοσύνης είναι το βασικό συστατικό για να πετύχει μία σχέση.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Προσπάθησε να κρατήσεις για τον εαυτό σου τους φόβους σου και να μην αφήσεις τίποτα να καταστρέψει την πρόοδό σου. Τα επαγγελματικά σου σχέδια και η εκπλήρωσή τους είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για εσένα. Μην ξεχάσεις όμως ένα σημαντικό φορολογικό ζήτημα που πρέπει να λύσεις. Μην το αφήσεις να γίνει χειρότερο και μετά δεν μπορεί να βελτιωθεί. Θα υπάρξουν μερικές αναταραχές στην προσωπική σου ζωή, να είσαι προετοιμασμένη για εντάσεις.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Παρά το γεγονός ότι σου αρέσει να ευχαριστείς τους συνεργάτες σου, σήμερα έχεις σκοπό να αφοσιωθείς μόνο στον εαυτό σου και στα επαγγελματικά σου σχέδια. Οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις περισσότερη άνεση στα οικονομικά σου, καθώς θα σου αποφέρουν έσοδα από εκεί που δεν το περιμένεις. Η ανασφάλειά σου δεν σε αφήνει να χαρείς τη σχέση σου. Εάν κάτι σε προβληματίζει, τώρα είναι η ώρα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου.



    ΣΧΟΛΙΑ