• Δημοφιλή στο Internet

    Survivor 2: Λιώνει ο Σώζων με την Σπυροπούλου! «Δεν χορταίνω να τη βλέπω! Είναι μοναδική» (video)

    • NewsRoom
    Σπυροπούλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Έκπληξη προκάλεσε με όσα είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Σώζων Παλαίστος Χάρος, ένας από τους νέους παίκτες του Survivor 2. Ο Σώζων εξέφρασε τον θαυμασμό του για την παρουσιάστρια και φαίνεται πως έχει αναπτύξει κάτι παραπάνω από μια… συμπάθεια.

    «Την Κωνσταντίνα θα μου άρεσε να τη βλέπω κάθε πρωί. Είναι η χαρά της ζωής. Βγάζει έναν τόνο… ακόμα και η φωνή της, η οποία όχι κάνει για πρωινό, εγώ την ακούω μουσική. Την βλέπω και χαίρομαι. Πραγματικά, δηλαδή, δεν μοιάζει σίγουρα με καμία άλλη κοπέλα, είναι μοναδική.

    Δεν έχει την παραμικρή ειρωνεία, τον παραμικρό ενδοιασμό στο να κάνει πράγματα. Στο να λερωθεί, στο να τσιμπηθεί… Είναι με το χαμόγελο, με το στυλ της, είναι στυλάρα… Δεν χορταίνω να τη βλέπω, πραγματικά», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

    Να σημειωθεί ότι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ήταν εκτός του Survivor 2 το περασμένο χρονικό διάστημα και μπήκε πριν λίγες μέρες, οπότε μένει να φανεί αν θα δημιουργηθούν νέες συμμαχίες στο παιχνίδι.

    Νικητές στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας ήταν χθες οι Μαχητές που κέρδισαν με 10-6 και διάβασαν τα μηνύματα που τους έστειλαν οι φίλοι τους. Συγκινήθηκαν απολαμβάνοντας τα φρούτα τους και παίρνοντας μαζί τους ένα κιλό φακές στην παραλία τους.

    Δυσαρεστημένοι οι Διάσημοι που για μία ακόμη φορά δεν κατάφεραν να κερδίσουν και έτσι δεν είχαν τη δυνατότητα να «επικοινωνήσουν» και πάλι με την οικογένειά τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Το άγνωστο προσωπικό δράμα που συγκλόνισε τη ζωή του (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Το υποτιμητικό σχόλιο Τούρκου παίκτη μετά την ήττα της ελληνικής ομάδας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Από τα μιούζικαλ στο Survivor – Tα παιδικά χρόνια, το bullying και οι γυναίκες της ζωής του



    ΣΧΟΛΙΑ