• Δημοφιλή στο Internet

    Αποκαλυπτικός Toni Sfinos: Είχα παντρευτεί έναν φίλο μου στην Αμερική

    • NewsRoom
    Toni Sfinos


    Ο Toni Sfinos ντύθηκε γαμπρός πέρσι το καλοκαίρι και παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ιωάννα Γραμματικού σε έναν εντυπωσιακό γάμο στις Σπέτσες.

    Σε συνέντευξή του στο Λοιπόν, αποκάλυψε πως αυτός δεν ήταν ο πρώτος του γάμος, αφού στο παρελθόν είχε παντρευτεί με έναν φίλο του στην Αμερική, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης.

    «Ήμουν μεθυσμένος, δεν κατάλαβα ότι ένας φίλος μου ήταν τραβεστί κι ένα βράδυ παντρεύτηκα, σ’ ένα ξωκλήσι», ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν».

    Μάλιστα περιέγραψε πως ακριβώς συνέβη τονίζοντας πως ο φίλος του δεν ήταν ακριβώς τραβεστί. «Δεν ήταν ακριβώς τραβεστί, ήταν ένα αγόρι που ήταν λίγο θηλυπρεπής… Το μεθύσι και το κέφι μας έφερε ένα βράδυ σ’ ένα εξωκλήσι και παντρευτήκαμε ήταν το όνειρο του. Την άλλη μέρα ήταν κανονικός, αλλά το κακό συνέβη», ανέφερε ο ίδιος.

    Βέβαια το πιο σοκαριστικό απ΄όλα ήταν όταν συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί:

    «Θυμήθηκα τα λόγια του παππούλη και είπα ότι θα τον κρατήσω κοντά μου μέχρι να συγχωρεθεί η αμαρτία μου, γιατί ήταν μεγάλη, και θα φύγει μόνος του από δίπλα μου, όταν η αμαρτία μου πια θα έχει εξαγνιστεί. Αυτή είναι πραγματική ιστορία και της έχει βάλει μουσική, φώτα, χορό, κουστούμια, ενώ υπάρχει σχετική φωτογραφία με τον άνθρωπο αυτό. Την έχω κάνει λίγο «Δυναστεία», είπε στην συνέντευξη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κυριακάτικη ξενάγηση και βόλτα στην όμορφη γειτονιά του Μετς
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Δήμητρα Μέρμηγκα: Η βόλτα στο Κολωνάκι, ο σωματοφύλακας και ο αρχιτέκτονας
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βέτα Μπετίνη: Ο όγκος στο κεφάλι και οι ρόλοι που τη σημάδεψαν (video)



    ΣΧΟΛΙΑ